Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11

Ο Κωνσταντίνος πουλά το «παλάτι» του στο Πόρτο Χέλι

Ο έκπτωτος Κωνσταντίνος πουλά το «παλάτι» του στο Πόρτο ΧέλιTRIBUNE 

Την πώληση της έπαυλης του στο Πόρτο Χέλι φέρεται να έχει δρομολογήσει ο έκπτωτος Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται αγοραστής για το ακίνητο που βρίσκεται στην χαρακτηριζόμενη ως προνομιούχα θέση του Αγίου Αιμιλιανού στην περιοχή.

Πρόκειται για ακίνητο που αγοράστηκε τον Νοέμβριο του 2014 έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ με την τότε αντικειμενική του αξία να είχε προσδιοριστεί στα 1,52 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στην παρούσα φάση φέρεται να αναζητείται τίμημα στην περιοχή των 10 εκατομμυρίων.

Η περιοχή είναι μία από εκείνες με την υψηλότερη ζήτηση πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα καθώς συγκεντρώνει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων η εγγύτητα με την πρωτεύουσα η παραθαλάσσια πρόσβαση και η ύπαρξη σχετικά μεγάλων ιδιοκτησιών που εξυπηρετούν το αίσθημα ιδωτικότητας που αναζητούν αυτά τα χαρτοφυλάκια.

Πηγές αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με κάποιους Έλληνες και ξένους δυνητικούς αγοραστές χωρίς να έχει όμως γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Ο Κωνσταντίνος που γιόρτασε τα 80α του γενέθλια φέτος τον Ιούνιο, απέκτησε το ακίνητο που διαθέτει 12 υπνοδωμάτια μεγάλη πισίνα, και πρόσβαση σε παραλία, από τον λιβανέζο επιχειρηματία Μαρκ Σούρσοκ.

Πληροφορίες πως επρόκειτο να πουληθεί είχαν κυκλοφορήσει πάντως και προ διετίας και μάλιστα ως ενδιαφερόμενος αγοραστής εφέρετο μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όμως τελικά η συναλλαγή δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .