Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

«Χαίρε, Καίσαρ...


...οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Θαυμάστε τις μασκοφορεμένες ..μαζορέτες-μαριονέτες πώς προσκυνούν τον ..κτηματία της οργουελικής φάρμας, τον τύραννο κύριο ...Τζόουν, ο οποίος κυβερνά εδώ και δέκα μήνες αδυσώπητα το παραγωγικό σώμα του κτήματος, δηλαδή όλα εμάς τα υπάκουα ζώα, που του παραδώσαμε τις σημαντικότερες ελευθερίες μας για να διατηρήσουμε το σώμα μας ως ένα άψυχο κουφάρι, δήθεν απρόσβλητο στον «αόρατο εχθρό»...

Θαυμάστε πόσο φιλάρεσκα κορδώνεται ως μόνος αναγνωρίσιμος χωρίς μάσκα, την ώρα που τα σκυλάκια του κάθονται σούζα μπροστά του, φορώντας ευλαβικά το φίμωτρό τους.

Θαυμάστε τον ..«ωραίο Άδωνη», με τι καμάρι επευφημεί τον Αρχηγό της σατανικής συμμορίας που ανασκολοπίζει τους Έλληνες χύνοντας καθημερινά δηλητήριο στις ψυχές τους, ενόσω κάποιοι από αυτούς άρχισαν να αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλον.

Ε μ ε τ ό ς...

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Ο  ..αφέντης αυτής της ευλογημένης χώρας, ξαναδείχνει πόσο μας γράφει στα ..ανύπαρκτα όργανά του. Και όχι μόνο εμάς, αλλά και τους αξιοθρήνητους βουλευτές του που τον χειροκροτάνε. Κι ενώ ΟΛΟΙ στη φωτο φοράνε μάσκα, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΕΙ, όπως ακριβώς με τις βόλτες στην Πάρνηθα κλπ. κλπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .