Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!

Γράφει ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής 

9 Δεκεμβρίου 2020

Ημέρα Τετάρτη και σε δύο εβδομάδες συμπληρώνω μήνες δύο στις φυλακές Δομοκού. Τα επισκεπτήρια είναι κομμένα λόγω… κορωνοϊού. Το κράτος “προστατεύει” την υγεία μας. Αυτό την ίδια ώρα, που οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά, αλλά όχι οι Εκκλησίες. Θεός έγινε στην εποχή μας το χρήμα και για να είμαι ακριβής αυτόν ακριβώς τον καιρό είναι που αυτό φαίνεται καθαρά γιατί στην πραγματικότητα αυτή η αλλαγή της κοινωνίας, που ονομάζουν “νεωτερικότητα”, έχει αρχίσει εδώ και τρεις ολόκληρους αιώνες και όχι με τους περίφημους “διαφωτιστές”, αλλά με τις μηχανές, που φτιάχτηκαν για περισσότερο κέρδος και μόνο των αιώνιων “μεταπρατών” και όχι για το καλό των λαών. 

Θα περιμένετε ίσως να σας μιλήσω για την φυλακή. Αρνούμαι! Είμαι “αιχμάλωτος πολέμου”, ενός πολέμου, που δεν βλέπω να τελειώνει ποτέ. Προτιμώ να καταθέσω τις σκέψεις μου, αντιστεκόμενος στον παραλογισμό μίας ολόκληρης εποχής, στον παραλογισμό της άδικης καταδίκης μου, σκέψεις για την Πατρίδα μας, για την Ιστορία, για τον κόσμο που έρχεται, για τον κόσμο που έφυγε.

Αρχές Αυγούστου του 1945 και οι μεγάλοι “δημοκράτες” των ΗΠΑ, με εντολή ενός “δημοκρατικά” εκλεγμένου προέδρου, εκλεγμένου με “άγια” ψηφοφορία, ρίχνουν τις ατομικές βόμβες σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα και δολοφονούν με φρικτό τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες, γυναικόπαιδα στην πλειοψηφία. Στις 15 Αυγούστου η Ιαπωνία παραδίδεται άνευ όρων στις ΗΠΑ. Η διαταγή της παραδόσεως μεταδίδεται στις μονάδες. Όμως, ο Ναύαρχος Ματότε Ουγκάκι, διοικητής των θρυλικών ΚΑΜΙΚΑΖΕ, ηγούμενος 11 αεροσκαφών τύπου “Σουισέι” δεν υπακούει και απογειώνεται μαζί με τους τελευταίους Σαμουράι για την τελευταία τους πτήση. Αποστολή τους ένας έντιμος θάνατος. Ένας γενναίος αντίπαλος, που έχει ζήσει τι εστί ΤΙΜΗ, ο υπολοχαγός Κάρολ, πιλότος αμερικανικών καταδιωκτικών με βεβαιωμένες καταρρίψεις Ιαπωνικών “Ζερό” γράφει στην γυναίκα του: Ντρέπομαι που σκότωσα άνδρες καλύτερους από εμένα, γεμάτους φως από μία πίστη που εγώ δεν έχω. Ελπίζω μια ημέρα να την αποκτήσω”.

Και τα έγραφε αυτά στα 1945 όταν ακόμη δεν είχαν σωριαστεί ερείπια στην έρημο των καιρών της δυστυχίας τα πάντα, Ιδέες, Αρχές, Αξίες, Τιμή. Δεν απέκτησε ποτέ αυτήν την τιμή η Δύση και όση είχε την έχασε και την έχασε ακόμη και η Πατρίδα των Σαμουράι, η Ιαπωνία, που έγινε μία καλοδουλεμένη μηχανή του παγκόσμιου καπιταλισμού.

Να πεθαίνεις Υπερήφανος γεμάτος Πίστη και Τιμή στα Νερά της Οκινάβα στην πιο λαμπρή νεότητά σου στα 1946. Τύχη Αγαθή! Να σαπίζεις σε μία φυλακή σαν εγκληματίας γιατί πίστεψες και αγωνίστηκες για Ιδέες. Πρόκληση της Μοίρας, δοκιμασία σκληρή, που πρέπει να αντέξεις χωρίς να παραχωρήσεις ούτε ένα χιλιοστό από το κάστρο σου, το κάστρο της ψυχής σου, το τελευταίο σου κάστρο, που έμεινε ελεύθερο.

10 Δεκεμβρίου 2020 Ημέρα Πέμπτη και ο πανικός για την περίφημη επιδημία covid-19 κλιμακώνεται και σε αυτήν την κλιμάκωση η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι με διαφορά πρωταθλήτρια. Στην Νέα Υόρκη, το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας αποφάσισε ότι είναι αντισυνταγματική η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων της Θρησκευτικής λατρείας. Για να ληφθεί όμως αυτή η απόφαση έγινε από κάποιους Ιερείς προσφυγή. Στην Ελλάδα σιωπή… Χαρακτηριστικός ο τίτλος κειμένου στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”: “ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ στα 400 τρισ. δολλάρια ΠΑΡΑ ΤΗΝ COVID-19”… “ΠΑΡΑ” ή μήπως ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ COVID-19… Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα και δείχνουν καθαρά το “ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ”!

Ο φόβος ήταν πάντα ο καλύτερος φίλος, το πλέον αποτελεσματικό όπλο για την επιβολή της εξουσίας κάθε τυραννίας. Κάποτε ήταν ο φόβος της κόλασης, στις ημέρες μας ο φόβος του “ΙΟΥ”, που απλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο από τον δολοφόνο κάθε αλήθειας και λογικής, που δεν είναι άλλος από τα περίφημα Media, την βιομηχανία του κινηματογράφου και το πλέον ύπουλο όπλο τους, τα περίφημα social media, όπου ο καθένας κτίζει για λογαριασμό του έναν κόσμο φανταστικό. Στην θέση του Θεού ο ψηφιακός κόσμος και στην θέση των προσευχών οι οπτικές ίνες. Και όσοι αψηφούν τον τρόμο αμέσως οι μεγάλοι ιεροεξεταστές του ψηφιακού “θεού” τους δείχνουν με το δάκτυλο, τους λιντσάρουν κυριολεκτικά, τους χλευάζουν, τους απαξιώνουν και όσους πάρα ταύτα επιμένουν και δεν υποχωρούν τους περιμένουν τα κάτεργα της σιωπής, “Μνήμη Θανάτου” και γιατί όχι και φυλακή εάν χρειαστεί τύπου Γ’…

Μέσα σε αυτή την ψηφιακή και μιντιακή δικτατορία, που αυτονομιμοποιείται με ψηφοφορίες στην βουλή και “δικαστήρια” έρχεται και ο έσχατος παραλογισμός. Διάβασα ότι Ανώνυμη Εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ανέλαβε για λογαριασμό του κράτους, με το αζημίωτο φυσικά, την κατασκευή ψηφιακού ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ τριών διαστάσεων του… Παύλου Μελά (!), προκειμένου αυτό να προβάλλεται στην κατοικία του στην Κηφισιά… Έτσι πλέον οι “Μακεδονομάχοι” της Νέας Δημοκρατίας “δικαιώθηκαν”! Δεν πειράζει που η κυβέρνησή τους, η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδεχθεί ΠΛΗΡΩΣ την Συμφωνία των Πρεσπών, που την έλεγαν προδοτική, δεν πειράζει που οι Σλάβοι των Σκοπίων δηλώνουν, χωρίς αντίρρηση του κράτους των Αθηνών, ότι είναι στην γλώσσα και την εθνικότητα Μακεδόνες, όχι δεν τους πειράζουν, αφού υπάρχει πλέον το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του Παύλου Μελά! Αιδώς Αργείοι… Αρκεί; 

Αλήθεια τι απέγιναν οι “Μακεδονομάχοι” κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του “πατριωτικού” χώρου, που πολέμησαν και πολεμούν σκληρά την Χρυσή Αυγή; Που εξαφανίστηκαν μετά τις εκλογές; Οι βάρβαροι κατά πως φαίνεται είναι πλέον ΜΕΣΑ στην Σατραπεία και αυτοί πλέον νομοθετούν και απλά έχουν αφήσει στην θέση τους ανθρωπάκια με τα γαλανόλευκα ράκη και τις νάιλον σημαιούλες, που πουλούσαν “πατρίδα” για μία χούφτα ψήφους. 

https://ethnikismos.net/2020/12/17/%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%ce%b1%cf%84%cf%81-2/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .