Κυριακή, Δεκεμβρίου 20

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΙ, ΕΓΙΝΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ή ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ

1111111

Υγειονομική υπάλληλος σε νοσοκομείο στο Τενεσί πέφτει λιπόθυμη λίγη ώρα αφότου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού των Pfizer-BioNTech.


Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα η προϊστάμενη νοσοκόμα Τίφανι Ντόβερ έδινε συνέντευξη τύπου στο νοσοκομείο, σχετικά με τον εμβολιασμό της ομάδα της.

Απαντούσε με προθυμία στις ερωτήσεις μέχρι που άρχισε να δείχνει σημάδια αδυναμίας και σιγά σιγά έχανε τις αισθήσεις της.

«Όλο το προσωπικό, ξέρετε, είμαστε ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε το εμβόλιο. Είμαστε στη μονάδα COVID, επομένως, ξέρετε, η ομάδα μου θα έχει τις πρώτες πιθανότητες να λάβει το εμβόλιο», δήλωσε η Ντόβερ πριν καταρρεύσει (μάλλον από τον «πολύ ενθουσιασμό»).

«Και ξέρω ότι είναι πραγματικά… Συγγνώμη, νιώθω πολύ ζαλισμένη», συνέχισε και πέφτει κάτω!
Η ίδια εξήγησε πως πάσχει από μια συγκεκριμένη ευαισθησία και πως αν νιώσει τον παραμικρό πόνο, όπως από τσίμπημα ή ακόμα και χτύπημα στο μικρό της δάχτυλο, μπορεί να λιποθυμήσει.

Όπως διαβάζουμε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί ισχυρίστηκαν πως το επεισόδιο δε σχετίζεται με τα συστατικά του εμβολίου.

Η ίδια η νοσοκόμα εξήγησε μετά πως πάσχει από μια συγκεκριμένη ευαισθησία και πως αν νιώσει τον παραμικρό πόνο, όπως από τσίμπημα ή ακόμα και χτύπημα στο μικρό της δάχτυλο, μπορεί να λιποθυμήσει. Βέβαια η λιποθυμία συνέβη, καθώς μιλούσε και όχι κατά την διάρκεια του τσιμπήματος.

Ποιός ξέρει…

Δείτε το βίντεο:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%95%ce%9d%ce%98%ce%9f%ce%a5%ce%a3%ce%99%ce%91%ce%a3%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f%ce%99-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%9b%ce%91%ce%92%ce%95-%ce%9d%ce%91-%ce%a0%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .