Κυριακή, Δεκεμβρίου 20

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;; ΠΕΘΑΝΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΕΜΠΗΞΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; – ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

37011122-0-image-a-7_1608304617588

Πληροφορίες που μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, κυκλοφορούν από νωρίς το πρωί στο Διαδίκτυο. Αμερικανικές ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι η νοσηλεύτρια Τίφανι Ντόβερ που της χορηγήθηκε το εμβόλιο του κορονοϊού, απεβίωσε πριν λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, τον θάνατο της Ντόβερ αναφέρει το theartsofentertainment.com και μάλιστα συλληπούνται και την οικογένειά της για την απώλεια.

Όλος ο πλανήτης περιμένει επιβεβαίωση ή διάψευση των πληροφοριών αυτών.

Να θυμίσουμε ότι η Ντόβερ που είναι νοσηλεύτρια στο CHI Memorial Hospital στο Chattanooga του Τενεσί, είχε λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου λίγο μετά το εμβόλιο Pfizer / BioNTech Covid-19 την Πέμπτη. Η διευθύντρια της νοσοκόμας στάθηκε στο βάθρο μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης για το τι σημαίνει το εμβόλιο για αυτήν και την ιατρική της μονάδα, όταν διέκοψε την απάντησή της για να πει: «Λυπάμαι, αισθάνομαι πραγματικά ζαλισμένη». Η Ντόβερ έβαλε το χέρι της στο κεφάλι της, ζήτησε ξανά συγγνώμη, άρχισε να περπατά μακριά από το βάθρο και στη συνέχεια έπεσε στο πάτωμα. Κάμερες συνέλαβαν γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που έρχονται να βοηθήσουν την Ντόβερ.

«Είναι μια αντίδραση που μπορεί να συμβεί πολύ συχνά με οποιοδήποτε εμβόλιο ή εμβολιασμό», δήλωσε ο ιατρικός διευθυντής της Μονάδας Κρίσιμης Φροντίδας της CHI Memorial, Δρ Jesse Tucker, στο θυγατρικό CNN WTVC, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να υποψιαστεί ότι οφείλεται στο εμβόλιο.

Λίγα λεπτά μετά την λιποθυμία, η Ντόβερ μπόρεσε να σηκωθεί στα πόδια της και να μιλήσει ξανά στα μέσα ενημέρωσης, ανέφερε το WTVC. Η Ντόβερ είπε στους δημοσιογράφους ότι έχει μια ιατρική πάθηση που μπορεί μερικές φορές να την κάνει να λιποθυμήσει, λέγοντας «είναι συνηθισμένο για μένα».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%9f-%ce%a4%ce%99-%ce%a3%ce%a5%ce%9c%ce%92%ce%91%ce%99%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%a0%ce%95%ce%98%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%97/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .