Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21

Αχ! Πόσο συγκινούμαι που τον αποχαιρετούν, τώρα, λέγοντάς του ότι θα είναι κοντά του σε ό,τι χρειαστεί...

Dimitris Fanos
ΝΑΝΣΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ, έτσι δεν λέγεται αυτή η πουστροεκπομπή  (δεν έχει να κάνει με τον καλεσμένο ο χαρακτηρισμός) στον ΣΚΑΙ? Κάπως έτσι...
Φιλοξενεί τον Θέμη από το Big Brother. Κανένα πρόβλημα με το παιδί, είναι ολόκληρο κεφάλαιο η περίπτωσή του και εμφανές το... δράμα.
Αυτό το πράμα, όμως, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που έκανε το διευθυντικό στέλεχος σε περιοδικά του Κωστόπουλου (πώς αλλιώς θα καταντούσαν έτσι όπως κατάντησαν κι αυτά), παρουσιάζει το παιδί αυτό, περίπου σαν μάρτυρα, σαν φάρο στην σκοτεινή κοινωνία μας,

σαν ηρωική μορφή που η Ιστορία του χρωστάει να του αφιερώσει χιλιάδες σελίδες, και όπου το παπικό -κατά την καλπάζουσα φαντασία της παρουσιάστριας- καθεστώς εδώ στην Ελλάδα, κακοποιεί τους gay, τους βασανίζει και μετά τους αφήνει να πεθάνουν γυμνοί στο κρύο... Κάπως έτσι το περιγράφει, εμμέσως.
Αχ! Πόσο συγκινούμαι που τον αποχαιρετούν, τώρα, λέγοντάς του ότι θα είναι κοντά του σε ό,τι χρειαστεί...
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του παιδιού...

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/12/blog-post_680.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .