Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21

The Bachelor: Το Instagram της Σίας… καίει

Για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί του Bachelor και το κορίτσι που πίστευαν ότι θα κατακτήσει στο τέλος την καρδιά του Παναγιώτη. Αλλά οι προβλέψεις τους έπεσαν έξω, μιας και ο Έλληνας Εργένης της έριξε «χυλόπιτα» πριν την είσοδό στην τελική τετράδα.

Ο λόγος για τη Σία Βοσκανίδου, την εντυπωσιακή μελαχρινή παίκτρια, η οποία αν και ξεκίνησε δυναμικά, κάπου στο τέλος το έχασε και η συμπεριφορά της, προβλημάτισε τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Και μπορεί η Σία να μην κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη, όμως, κέρδισε μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Μάλιστα, μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του Alpha, οι followers της στο Instagram όλο και αυξάνονται. Στο, δε, προφίλ της θα βρούνε αρκετές σέξι φωτογραφίες της, αφού το μοντέλο φροντίζει συχνά να αναδεικνύει αυτή τη πλευρά του εαυτού της.

Να υπενθυμίσουμε, πως η 26χρονη Σία είχε πάρει μέρος και στο GNTM αλλά οι κριτές την είχαν «κόψει» καθώς δε συμφωνούσαν με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .