Σάββατο, Δεκεμβρίου 12

-Ντόναλντ έχω φύγει ήδη!

Πακετάρει η Μελάνια

Μόνο σύνταξη χηρείας δικαιούται σαν πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Μπορεί ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, να διαλαλεί στα ΜΜΕ και στο Twitter πως «τίποτα δεν τελείωσε ακόμη», όσον αφορά την επανεκλογή του, παρ’ όλα αυτά, η Μελάνια ήδη έχει ξεκινήσει το πακετάρισμα ενόψει της 20ης Ιανουαρίου.

Την πληροφορία μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο άνθρωπο από το περιβάλλον του προεδρικού ζεύγους, το οποίο δεν ήταν ποτέ και ιδιαίτερα εχέμυθο. Επιπλέον, αν και η Μελάνια Τραμπ δημοσίως στηρίζει τον 74χρονο ακόμα και στο ενδεχόμενο να ξανακατέβει στις εκλογές

του 2024, για πρώτη φορά, σε πριβέ συζητήσεις στο Λευκό Οίκο, «η πρώτη κυρία Μελάνια πιστεύει πως το να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024 δεν θα ήταν καλή ιδέα», όπως αναφέρει το CNN.

Σε ιδιωτικές συζητήσεις, η Μελάνια έχει ζητήσει από το προσωπικό στον Λευκό Οίκο να μάθει τι μπορεί να περάσει στην κατοχή της από πλευράς προϋπολογισμού και αντικειμένων και να το πάρει μαζί της φεύγοντας από την Ουάσιγκτον, ασχολείται επίσης με το ποια πράγματα θα πάνε στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στην έπαυλη του Μαρ-α-λάγκο της Φλόριντα όπου το ζεύγος σκοπεύει να μείνει μετά την 20η Ιανουαρίου.

Πάντως, με την αποχώρηση του Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, προβλέπονται για τον πρώην πρόεδρο κάποια προνόμια, όπως προϋπολογισμός για την δημιουργία επίσημου γραφείου, κάλυψη εξόδων σε ταξίδια κ.α., για την πρώτη κυρία όμως δεν προβλέπεται τίποτα. Το μόνο που μπορεί να εισπράξει από την θέση της είναι το ποσό των 20.000 δολαρίων ετησίως, μόνο όμως ως σύνταξη… χηρείας.

Στην οικία του ζεύγους στη Φλόριντα, βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ταμ Καναλικάμ, διακοσμητής της οικογένειας από το 2017, κάνοντας τις απαραίτητες εργασίες για να φιλοξενήσει την οικογένεια. «Θα είναι σαν να ζει μόνιμα σε ένα ωραίο ξενοδοχείο» αναφέρει o Λόρενς Λίμερ, συγγραφέας του βιβλίου για «Το Παλάτι» του Τραμπ στην Φλόριντα.

Πάντως, το χώρο επεξεργάζονται άνδρες των μυστικών υπηρεσιών που θα φρουρούν τον πρώην πρόεδρο για πολλά χρόνια. Στο Μαρ-α-λάγκο περνούσαν συχνά χρόνο οι γονείς του Τραμπ και το ίδιο αναμένεται να κάνουν πλέον και οι γονείς της Μελάνια καθώς θα έχουν δικά τους δωμάτια, σε μικρή απόσταση από τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της οικογένειας του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/ntonalnt-echo-fygei-idi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .