Το Βασικό Ένστικτο του Αλέξη Τσίπρα τον βοήθησε να χτυπήσει βίλα αλά Σάρον Στόουν

Σούνιο VS Eιρηνικος Ωκεανός

Ούτε ο Παπαδημούλης δεν θα μπορούσε να διαπραγματευθεί τόσο σκληρά

Μόνο το με το περίφημη βίλα στο Carmel της Καλιφόρνια με θέα τον Ειρηνικό όπου γυρίστηκε το Βασικό Ένστικτο μπορεί να συγκριθεί η βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Εδώ όπου το Βασικό Ένστικτο αυτοσυντήρησης του αρχηγού του Σύριζα του επέτρεψε να κάνει μία εξαντλητική διαπραγμάτευση με τον Ιταλό Περόνε με αποτέλεσμα να την κλείσει με μόλις 500 ευρώ το μήνα.

Ούτε ο Παπαδημούλης δεν θα μπορούσε να διαπραγματευθεί τόσο σκληρά.

Μάλιστα η έπαυλη της Καλιφόρνια η οποία εκτείνεται σε έκταση 1,3 στρεμμάτων είχε βγει προς πώληση το 2013 με τιμή εκκίνησης τα 4,33 εκατομμύρια ευρώ!

Όσο για τη βίλα του Τσίπρα ο Ιταλός επιχειρηματίας που τελικά επέλεξε να την νοικιάσει στον Τσίπρα την είχε δώσει προς πώληση σε μεσιτικά γραφεία της περιοχής με ζητούμενη τιμή το 1.200.000 ευρώ.

O Tσίπρας εξήντλησε μετά από σκληρή διαπραγμάτευση τον Ιταλό επιχειρηματία Περόνε και κατάφερε να πετύχει ένα ονειρικό ενοίκιο, μόλις 500 ευρώ, για τη βίλα του Σουνίου η οποία είχε τιμή πώλησης 1.200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του άχαστου Φρίξου Δρακοντίδη στο protothema.gr το διατηρητέο, ανακαινισμένο πλήρως το 2004, βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Σουνίου, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Ο ιδιοκτήτης του, κάποιος κύριος ονόματι Περόνε, Ιταλικής καταγωγής, είχε αναθέσει σε γνωστό μεσίτη του Σουνίου την πώληση της βίλας του στο Κάτω Σούνιο, έναντι 1.200.000 ευρώ, ευελπιστώντας ότι όλο και κάποιος με την αντίστοιχη οικονομική επιφάνεια θα ενδιαφερθεί να το αγοράσει.

Ο μεσίτης που το ανέλαβε, το προωθούσε στους πελάτες του και υποψήφιους αγοραστές ως μοναδικό ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Σουνίου, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αδιαμφισβήτητα η θέση του ακινήτου είναι μοναδική, καθώς οι χώροι του απέχουν λίγα μόλις μέτρα από τα θαλασσινά νερά, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα, κάνοντας τον επισκέπτη να νιώθει μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση, σε απόσταση ούτε μιας ώρας από το κέντρο της Αθήνας και την πολύβουη Κυψέλη, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, το συγκεκριμένο ακίνητο- φιλέτο με τιμή ανά τ.μ. 8.571 ευρώ ήτοι 1.200.000 ευρώ για 140 τ.μ. μαζί με το παραθαλάσσιο οικόπεδο του ενός στρέμματος που το περιβάλει, τα 500 ευρώ ενοίκιο που δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός για τα τρία πρώτα χρόνια μίσθωσης του και τα 900 ευρώ για το τέταρτο έτος, δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα της real estate αγοράς του Σουνίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει το μεσιτικό γραφείο, η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Σούνιο ( Λαύριο) σε οικιστική ζώνη με έτος κατασκευής το 1945 και έτος ανακαίνισης το 2004. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση (ενδοδαπέδια θέρμανση) και χωρίζεται δε δυο επίπεδα.

Διαθέτει δυο κουζίνες, δυο σαλόνια και δυο μπάνια. Βάσει της ίδιας περιγραφής χαρακτηρίζεται “ανακαινισμένο, βαμμένο, επιπλωμένο”, κατάλληλο υόσο για εξοχικό, όσο και για επαγγελματική χρήση. Η απόσταση του από τη θάλασσα είναι στα πέντε μόλις μέτρα. Στον περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου υπάρχει πισίνα,αν κι αυτό το στοιχείο δεν προκύπτει μέσα από το επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό της αγγελίας. Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο, τα κουφώματα είναι ξύλινα, υπάρχει playroom και ασανσέρ που διευκολύνει τους ενοίκους.

 

https://kourdistoportocali.com/news-desk/to-vasiko-enstikto-toy-alexi-tsipra-ton-voithise-na-chtypisei-vila-ala-saron-stooyn/