Κυριακή, Δεκεμβρίου 20

Η εξομολόγηση του Νίκου Γαλανόυ: «Έζησα λίγο με το ένα πόδι την αρρώστια της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Η εξομολόγηση του Νίκου Γαλανόυ: «Έζησα λίγο με το ένα πόδι την αρρώστια της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Νίκος Γαλανός,  ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξυ άλλων στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη,  την περίοδο που η ίδια ενημερώθηκε για την ασθένεια της.

Βρεθήκατε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν έμαθε για την αρρώστια της…

Ναι τότε δουλεύαμε μαζί για πολλοστή φορά. Οι εξετάσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη και μάθαμε τα δυσάρεστα, και επειδή δεν μου αρέσει η δημοσιότητα σε αυτού του είδους τα πράγματα, το έζησα λίγο με το ένα πόδι που λέμε, γιατί δεν μου άρεσε να πηγαίνω ούτε στο νοσοκομείο που ήταν και να περνάω μπροστά από τις κάμερες και να λέω μπούρδες που έλεγαν πολλοί συνάδελφοι.

Όσες φορές πήγα, το έκανα πολύ διακριτικά, έμπαινα μέσα από την πίσω πόρτα χωρίς να έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Ήταν ένα γεγονός, όπως όταν χάνεις τον άνθρωπό σου και επειδή όλο αυτό ήταν λίγο ξαφνικό και είναι σαν να χάνεις έναν άνθρωπο άδικα, είναι ένα σοκ.

  govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .