Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Τι έμαθα την τελευταία εβδομάδα για την Ελλάδα του Μητσοτάκη

- Άρθρο δημοσιογράφου σε (πάλαι ποτέ) παραδοσιακή εφημερίδα του Κέντρου λογοκρίνεται και οι φιλελεύθεροι σφυρίζουν αδιάφορα. Όχι μόνο αυτό αλλά μερικοί επικροτούν και άλλοι ειρωνεύονται την δημοσιογράφο. 

- Πολιτικός εκδίδει βιβλίο και στην προδημοσίευση του αποκαλύπτει πως σχεδίαζε να δείρει έναν πολιτικό του αντίπαλο. Όχι δεν είναι ο Πολάκης να λέει θα σπάσω την μύτη του Μητσοτάκη. Ίσως γι αυτό τα site που το αναπαρήγαγαν δεν έκαναν λόγο για αθλιότητες. 

- Ο ίδιος πολιτικός στο ίδιο βιβλίο αποκαλύπτει τις στενές προσωπικές του σχέσεις με περιώνυμους της δημοσιογραφίας. Αποκαλύπτει ακόμη ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το 2012-2015 αρθρογραφούσε με ψευδώνυμα στις εφημερίδες.

- Σε burn out γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και γενικώς το δημόσιο Σύστημα Υγείας, η πανδημία στην κορύφωσή της, αλλά επενδύσεις γίνονται στην ΕΛΑΣ, όπου αγοράζονται νέα περιπολικά και υλικοτεχνική υποδομή (λέγε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης) και προσλαμβάνονται 800 συνοριοφύλακες και 1300 αστυνόμοι για τα πανεπιστήμια.

- Πολιτικός που έχει αλλάξει τέσσερα κόμματα διορίζεται σύμβουλος (μετακλητός) του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης που απασχολεί ων ου έστιν αριθμός μετακλητών υπαλλήλων. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε τι δουλειά κάνει ο Αντιπρόεδρος, ούτε τι δουλειά κάνουν οι "ων ουκ έστιν", ούτε τι δουλειά θα κάνει ο νεοδιοριζόμενος Πολιτικός. 

- 7 εβδομάδες καραντίνας και ούτε ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται (σοβαρά) ούτε των διασωληνομένων ούτε των θυμάτων. Ο Πρωθυπουργός, φυσικά άλλα βλέπει, αλλά εδώ θα είμαστε και μετά τις γιορτές...

- Στην 65η θέση η Ελλάδα στην Ελευθερία του Τύπου για το 2020 (επί φιλελεύθερης κυβέρνησης)

Ειναι πλέον τόσο εξόφθαλμα φρικιαστική η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ώστε οποιοσδήποτε δεν την καταγγέλλει ή εξακολουθεί να την ανέχεται, ή υποστηρίζει «ναι αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ», έχει προσωπικά, οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα. Τελεία. Και παύλα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .