Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Τράγκας εκτός ορίων: «Διατεταραγμένη προσωπικότητα ο Μητσοτάκης!!!!»

Απίστευτα είναι αυτά που λέει και γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ανοίξει μία ακραία κόντρα με τον πρωθυπουργό. Μετά τις παρεμβάσεις Μαξίμου και την απόλυσή του από «Παραπολιτικά» και Action 24. 

Έτσι, λοιπόν, σε άρθρο του στο Crash, χαρακτηρίζει τον Κ. Μητσοτάκη, «διατεταραγμένη προσωπικότητα!!!». Μάλιστα, κάνει λόγο για:

«νευρικά ξεσπάσματα της διατεταραγμένης προσωπικότητας, ειδικά όταν θέλει να πλήξει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ή να δείξει ότι είναι ευρηματικός, ευφυής, και μεγάλος ρήτορας.

Ασφαλώς όλοι έχετε παρατηρήσει ότι ο «Κικέρον του Μαξίμου» συσπάτε ολόκληρος και γελάει τρελά όταν νομίζει ότι λέει κάτι έξυπνο.

Την ίδια ώρα σκοτώνει κόσμο, δολοφονεί εν ψυχρώ με την πολιτική του», προσθέτει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΡΑΓΚΑ

Παραμονές Χριστουγέννων του 2020, η Ελληνική πολιτεία εντελώς ζαλισμένη από την προσπάθειά του να σώσει ζωές, δολοφονεί καθημερινά χιλιάδες Έλληνες με ποικίλους τρόπους: Με την ψυχολογία των μακελάρηδων του Χίτλερ που έβαζαν τα λυκόσκυλα, τους Γερμανικούς ποιμένες να αλυχτούν και να δείχνουν τα τεράστια δόντια τους σε όσους σχημάτιζαν ουρές για να μπούνε στα γκρι κτήρια που έβγαζαν σύννεφα στάχτης. Στάχτη από την καύση ανθρώπων.

Η Ελληνική πολιτεία, υπό την διατεταραγμένη προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκρύβει επιμελώς ότι χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν εγκαταλελειμμένοι, αφημένοι στην τύχη τους από άλλες ασθένειες. Εκατοντάδες, επίσης, αυτοκτονούν κάθε χρόνο με αυξητική τάση.

Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού πάσχει από κατάθλιψη και μελαγχολία, από κρίσεις πανικού και νευρώσεις που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε γένεση εκφυλιστικών και μη αναστρέψιμων ασθενειών. Η αναλγησία της φιλογερμανικής, αντικοινωνικής και ανθελληνικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, υπό το πρόσχημα ότι σώζει ζωές, σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Η ΔΕΗ με άνεση κόβει το ρεύμα σε καρκινοπαθείς.

Όπως διαβάζω, έκοψαν το ρεύμα σε καρκινοπαθή που έμενε ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Έναν άνθρωπο με 80% αναπηρία και διαβητικό τύπου Β.

Δυστυχώς ακούμε εντός της Βουλής την τρελή ταχυλαλία και τα νευρικά ξεσπάσματα της διατεταραγμένης προσωπικότητας, ειδικά όταν θέλει να πλήξει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή να δείξει ότι είναι ευρηματικός, ευφυής, και μεγάλος ρήτορας. Ασφαλώς όλοι έχετε παρατηρήσει ότι ο «Κικέρον του Μαξίμου» συσπάτε ολόκληρος και γελάει τρελά όταν νομίζει ότι λέει κάτι έξυπνο. Την ίδια ώρα σκοτώνει κόσμο, δολοφονεί εν ψυχρώ με την πολιτική του.

Συμπαραστάτες του σε όλα αυτά τα μαζικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας είναι τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Οι κύριοι δημοσιογράφοι αποκρύβουν όλες τις ειδήσεις που αφορούν την εγκατάλειψη ασθενών,

την παραμελημένη φροντίδα χιλιάδων ανθρώπων με βαριές ασθένειες,

τις αυτοκτονίες από ανέχεια και πείνα. Επίσης ελάχιστα λέγονται στα βραδινά δελτία ειδήσεων για τη συντριβή χιλιάδων οικογενειών από την απώλεια μικρών επιχειρήσεων από το λουκέτο που έβαλε η πολιτική και τα ακραία μέτρα Μητσοτάκη. Αυτό αποτελεί έγκλημα. Αυτό παλιότερα εκαλείτο αφενημέρωση, επί Σοβιετικής ενημέρωσης.

Συνεργάτες του Μητσοτάκη σε αυτά τα εγκλήματα, δημοσιογράφοι και λοιμωξιολόγοι.

Όλοι αυτοί που βγαίνουν ως «μαϊντανοί» για να μιλήσουν για τον covid 19 αποκρύπτουν με δόλο όσα συμβαίνουν σε άλλες ασθένειες, που δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση ούτε στα γενικά χειρουργεία ούτε στα εφημερεύοντα ιατρεία.

Ο καθηγητής Σύψας είναι υπεύθυνος για την απόκρυψη όλων αυτών των επιβαρύνσεων στην υγεία χιλιάδων Ελλήνων.

Το ίδιο και ο πολύς κύριος Γώγος, ο οποίος δεν αφιερώνει ούτε ένα λεπτό στην εγκατάλειψη της υπόλοιπης νοσηρότητας στην Ελλάδα,

και ο οποίος πρέπει να ντρέπεται. Το ίδιο και οι επιδημιολόγοι.

Και φυσικά και ο άφαντος και πολυεγκληματίας Τσιόδρας, ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου H1N1 και εισηγητής της αγοράς των εμβολίων από εταιρεία που ήταν χορηγός.

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/tragkas-ektos-orion-quot-diatetaragmeni-prosopikotita-o-mitsotakis-quot/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .