Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Γιώργος Τράγκας: «Ο Λουδοβίκος των Αθηνών ζήτησε συγνώμη…»

tragkas

Ο Γιώργος Τράγκας έχει μπει στο στόχαστρο της Κυβέρνησης και όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι ενοχλεί με όσα λέει στα Μέσα που βρίσκεται.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας για την πολιτική σκηνή, αλλά και για τις “ενοχλήσεις” που νιώθουν κάποιοι από τις αποκαλύψεις του.

“Ο Λουδοβίκος των Αθηνών ζήτησε συγνώμη από τους κρατούμενους της Βαστίλης. Μοίρασε ένα απολογητικό παντεσπάνι για το χάος όλων των επιλογών του στην πανδημία του κορονοϊού και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που δεν έβαλε μάσκα στην Πάρνηθα. Εκεί που πήγε να ποδηλατήσει μακριά από το θλιμμένο, μελαγχολικό, φυλακισμένο και άρρωστο πλήθος.

Αυτή τη φορά διάλεξε τον κύριο Σρόιτερ και τον Alpha. Απέφυγε την ανιψιά και την τηλεοπτική εμπροσθοφυλακή του ΣΚΑΪ. Αλήθεια ποιος έδωσε σημασία μέσα στον τάφο που έχει δημιουργήσει στην απόλυτη «φωλιά του κούκου»; Ποιος κάθεται να δει Μητσοτάκη για να ακούσει κάτι καινούργιο; Όλη η πολιτική ζωή του τόπου είναι οι celebrities του Μαξίμου, και ο Τσίπρας που νοίκιασε ή αγόρασε σπίτι στα Λεγρενά.

Οι μακελάρηδες της φτώχειας, της ανεργίας και της χρεοκοπίας που μπαινοβγαίνουν καθημερινά στα σπίτια των Ελλήνων δεν απασχολούν ούτε τους πολιτικούς ούτε τον Ελληνικό Τύπο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μήπως θελήσει να καταθέσει λουλούδια στην Επέτειο του Πολυτεχνείου ή στην Επέτειο του Γρηγορόπουλου. Ή μήπως θελήσει να διαφύγει του κλοιού των αστυνομικών για να πάει στο μνήμα της κόρης του. Η παράνοια της εποχής και της πολιτικής έχει να κάνει δυστυχώς και με την εγκεφαλική λειτουργία ορισμένων που πιστεύουν ότι ζώντας στις Βερσαλλίες της πολιτικής είναι στο απυρόβλητο οποιασδήποτε κριτικής.

Μια σειρά πολιτικοί ηγέτες και εκατοντάδες καθηγητές Πανεπιστημίων και επιστήμονες ερευνητές μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών εκφράζουν αμφιβολίες για την ασφάλεια των εμβολίων και την αποτελεσματικότητα των lockdown.

Αυτά που σας λέω δεν είναι δικά μου αποκυήματα φαντασίας. Δεν είμαι αρνητής ούτε γενετιστής ούτε βιοχημικός. Αυτά μεταδίδονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Ουδείς γνωρίζει αν, και πόσες ασθένειες μπορεί να παραχθούν από τα διάφορα εμβόλια που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός.

Ο ιός αποδεικνύεται στην πράξη πραγματικά Κινέζος. Έχει φέρει μια κινεζοποίηση στην πολιτική σκέψη της Δύσης. Αξιοποιείται από τις πολιτικές ηγεσίες με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας. Δηλαδή μια νομενκλατούρα στην κορυφή με μέλη κροίσους, και από κάτω ένας λαός που πρέπει να εθιστεί σε συνθήκες φυλακής. Σε συνθήκες φάρμας των ζώων. Με παραμονή στο σπίτι, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και τηλε-ψώνια.

Με το επιχείρημα της διατήρησης της ζωής αφαιρούνται πλέον, κλέβονται στην κυριολεξία οι ζωές των ανθρώπων. Ολόκληρες πόλεις και περιοχές θυμίζουν τοπία βομβαρδισμένα με βόμβες νετρονίου. Έρημα και ανέπαφα κτήρια χωρίς ψυχή, χωρίς ζώντες οργανισμούς. Μπορείς να διασχίσεις ολόκληρες περιοχές στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη και να μην συναντήσεις ούτε αστυνομικό ούτε παραβάτη.
Οι άνθρωποι θα πεθαίνουν πρόωρα από καρδιοπάθειες, καρκίνους, νεφροπάθειες και εγκεφαλικά αλλά όχι από covid19. Από covid19 πεθαίνουν μόνο υπερήλικες, διαβητικοί αρρύθμιστοι, υπέρβαροι, υπερτασικοί και καπνιστές. Οι έχοντες δηλαδή αναπνευστικά προβλήματα, μεγάλης ηλικίας άνθρωποι.

Παντού η θνησιμότητα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, είναι 0,05%. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο ιός με θνησιμότητα 0,05% έχει καθηλώσει όλη την οικουμένη. Και παράγει θανάτους, παράγει ασθένειες σε εκατομμύρια ανθρώπους από εντελώς διαφορετικά αίτια. Από τα αίτια της φυλακής και του ολοκληρωτισμού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και ορισμένες άλλες, ακροδεξιού, φασιστικού χαρακτήρα, που απεργάζονται σχέδια Πισσαρίδη για το μέλλον των ανθρώπων, προετοιμάζουν εφιαλτικό μέλλον για τον Ελληνικό λαό και για το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητας. Αξιοποιώντας τον τρόμο και τον πανικό του ιού.

Χθες συνειδητοποίησα ότι πραγματικά ενοχλώ πολύ την σκοτεινή κυβέρνηση με όσα λέω. Οι πιέσεις που υφίστανται οι τόποι προσωρινής φιλοξενίας μου παράγουν σιωπηλή εχθρότητα απέναντί μου. Είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο με τον άλφα ή βήτα τρόπο, μου δείχνουν ότι οι πιέσεις που ασκούνται ή οι προτάσεις να με απομακρύνουν με ανταλλάγματα είναι καθημερινές και προφανείς. Ενώ αρχικά με προσεγγίζουν καλόπιστα ή με δόλο, γιατί εξυπηρετεί η ακροαματικότητα ή η τηλεθέαση που μπορώ να έχω, στη συνέχεια μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι κάτοικος της παλαιάς Σπιναλόγκας. Σαν να είμαι χανσενικός που κατοικεί στη Σπιναλόγκα, στο νησί των λεπρών.

Είναι η πρώτη φορά στη μακρά καριέρα μου που δεν έχω καμία αμοιβή, αλλά αντίθετα πληρώνω για να μπορώ να έρχομαι σε επαφή με το κοινό. Για να εκφράζω ελεύθερα τις σκέψεις μου. Αισθάνομαι καθημερινά, και αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση ή παραίσθηση προερχόμενη από τον covid19,ότι οι εντολές του συγκεκριμένου ανδρός επιδιώκουν την πλήρη σιωπή μου”.

 https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .