Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17

Υποχρεωτική έντυπη συναίνεση μπολιασμού! Οι κυβερνητικοί "επιστήμονες" σιωπούν!

 Και έλα να δεις τι θα γίνει.
Κατά τα άλλα, μη ανησυχείτε, όλα ¨καλά¨ θα πάνε.


Σπυρος Καμπιωτης
¨ΥΠΕΡΟΧΑ¨… Και έλα να δεις τι θα γίνει.
Υποχρεωτική έντυπη… συναίνεση.
Αυτό και αν είναι ¨δημοκρατική¨ φροντίδα.
Άντε αγαπητοί μου συμπολίτες. Μη τυχόν και ξανα-ισχυριστείτε πως δεν έχετε ενημερωθεί για το τι σας περιμένει, γιατί αλλοίμονό σας, έτσι?

Με την υπογραφή αυτού του...

εντύπου (εικ.1) επιβεβαιώνεις (εσύ ο καθένας) πως έχεις ενημερωθεί –(μη με ρωτήσετε για το τι ακριβώς θα έχετε ενημερωθεί (εδώ δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι) γιατί δεν γνωρίζω τι να σας απαντήσω, πάντως θα επιβεβαιώνεις πως έχεις ενημερωθεί)- και θα αποδέχεσαι και τον εμβολιασμό και τις οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες, οπότε δεν υφίσταται θέμα για οποιαδήποτε ευθύνη σε άλλον. Εσύ θα είσαι υπεύθυνος για το αν θα βγάλεις ...εισιτήριο ή όχι.

Αλήθεια όμως πότε συνέβη ξανά κάτι τέτοιο κατά το παρελθόν (δηλ. η συναίνεση) σε οποιονδήποτε εμβολιασμό? Όταν πήγαινε κάποιος να εμβολιαστεί ακόμα και για την γρίπη ή οτιδήποτε άλλο, αυτό δεν ήταν αυτονόητο?

Επίσης, αν κάποιος θεωρηθεί πως δεν μπορεί να παρέχει προφορικά την συγκατάθεσή του για οποιοδήποτε λόγο, τότε την συγκατάθεση αυτή θα την δίνει είτε άλλο οικογενειακό πρόσωπο, είτε κάποιος που φροντίζει αυτό το άτομο, είτε …δικαστικός συμπαραστάτης (νέο εφεύρημα και αυτό) …

Και έλα να δεις τι θα γίνει.
Κατά τα άλλα, μη ανησυχείτε, όλα ¨καλά¨ θα πάνε.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/12/blog-post_597.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .