Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

ΚΟΚΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ “ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ” ΨΩΝΙΖΑΝ ΤΗΝ “ΛΕΥΚΗ ΘΕΑ”. ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

koka

Πελατολόγιο-«φωτιά» με εκατοντάδες ονόματα και διευθύνσεις επώνυμων Αθηναίων στα χέρια των Αρχών – Ένας-ένας θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις – Ποια συνθηματικά χρησιμοποιούσαν για να προμηθεύονται την κόκα

Πελατολόγιο-«φωτιά» με εκατοντάδες ονόματα και διευθύνσεις επώνυμων Αθηναίων έχει στα χέρια της η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά το «ξεδόντιασμα» της συμμορίας που έκανε delivery κοκαΐνης, σε βίλες και διαμερίσματα της Εκάλης, της Κηφισιάς, του Κολωνακίου, του Ψυχικού και της Βούλας.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9a%ce%9f%ce%9a%ce%91-%ce%95%ce%a0%ce%a9%ce%9d%ce%a5%ce%9c%ce%a9%ce%9d-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%a9-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a8%ce%99%ce%91%ce%a3-%ce%a6%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%9a%ce%91/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .