Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17

κ. Πρωθυπουργέ!. Αποτύχατε παταγωδώς.σ' αυτό το λοκντάουν!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

Με αυτό το λοκντάουν, κλείσατε και τους ασυμπτωματικούς 

μέσα στα σπίτια, οι οποίοι είναι δεκάδες χιλιάδες!.

Αυτοί οι ασυμπτωματικοί μένοντας πολλές ώρες μέσα στα 

σπίτια τους, μόλυναν τους οικείους τους!.

Έτσι άθελα σας, με το λοκντάουν αυτό, δημιουργήσατε χιλιάδες 

ενδοοικογενειακές μολύνσεις από κορωνοϊό!.

Γι' αυτό τα κρούσματα παραμένουν υψηλά παρά το λοκντάουν!.

Ευθύνεστε όμως και για το μεγάλο αριθμό των θανάτων από 

κορωνοϊό!.

Γιατί, τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που βγαίνουν θετικοί στον 

ιό, δεν τους έχετε ενημερώσει, τι πρέπει να κάνουν, τις πρώτες 

μέρες της ασθενείας τους!.

Όλοι, που είναι θετικοί στον κορωνοΪο, ξέρουν ότι πρέπει να 

μείνουν σε καραντίνα 14 ημέρες!.

Απ' αυτούς όμως ένα μεγάλο μέρος είναι με υποκείμενα 

νοσήματα!.

Οι πολίτες αυτοί με τα υποκείμενα νοσήματα, απομονωμένοι 

στο σπίτι τους και για αρκετές ημέρες δεν παίρνουν κανένα 

φάρμακο (κατά του κορωνοϊού), οπότε ο ιός ανενόχλητος 

προχωράει και δημιουργεί λοιμώξεις και θρομβώσεις στα αγγεία 

των οργάνων τους και έτσι επιδεινώνεται η υγεία τους και όταν 

πάνε στο Νοσοκομείο, εκεί διασωληνώνονται και απ' αυτούς 

πολλοί χάνουν τη ζωή τους!.

Θα είχατε αποφύγει τους περισσότερους απ' αυτούς τους 

θανάτους, εάν είχατε δημιουργήσει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! 

Και σε όλους αυτούς τους πολίτες που έχουν υποκείμενα νοσήματα και πάσχουν από κορωνοϊό και ήταν σπίτι τους, θα τους χορηγούσατε (από την πρώτη ημέρα της ασθενείας τους, μέσα από τους Οικογενειακούς Ιατρούς τους), φάρμακα που εξασθενούν τον κορωνοϊοό, καθώς και φάρμακα για τις λοιμώξεις και τις θρομβώσεις που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα είχαμε καμία συμφόρηση στα Νοσοκομεία! 

Και επίσης δεν θα είχαμε παρά ελάχιστους θανάτους, εξαιτίας του κορωνοϊού!.

Και το σημαντικότερο δεν θα κάνατε λοκντάουν (που σκοτώνει τόσο την οικονομία όσο και την ψυχική μας υγεία), αφού μέσα από ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, με τα φάρμακα που έχει σήμερα η Ιατρική Επιστήμη στη διάθεση της κατά του κορωνοϊού, τους περισσότερους που θα νοσούσαν από τον ιό, θα τους έκανε καλά (μέσα στο σπίτι τους), όπως έκανε καλά και τους δύο υπέργηρους Άγιους Αρχιεπισκόπους μας κ. Ιερώνυμο και κ. Αναστάσιο!.

Και με αυτό τον τρόπο το σύστημα υγείας μας, δεν θα δεχόταν καμία πίεση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι θα μπορούσαν με άνεση να εξυπηρετηθούν δεκάδες χιλιάδες άλλοι ασθενείς, που πάσχουν από άλλες ασθένειες!

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, κάνετε τα εξής : Ξεκινάτε τη δωρεά πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι, για τους ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό (και βρίσκονται στο σπίτι)!.

Στους 3000 ασθενείς που νοσούν (σε ήπια ή μέτρια μορφή) από κορωνοϊό και βρίσκονται στα Νοσοκομεία, δώστε τους ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ της Regeneron, που δόθηκε στον Πρόεδρο Τραμπ και μέσα σε 3 μέρες έγινε καλά και συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία!. 

Έτσι, οι περισσότεροι από τις 3000 που ασθενούν από κορωνοϊό σε μερικές ημέρες θα πάρουν εξιτήριο θα αποσυμφορηθεί το σύστημα υγείας και θα μειωθούν εντυπωσιακά οι θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού!.

Οπότε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, προ του Χριστουγέννων, θα μας ανακοινώσετε με πολύ χαρά, ότι αίρεται η καραντίνα, (ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ) και ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, όλες τις εορτές των Χριστουγέννων με αυστηρά περιοριστικά μέτρα! 

Δεν θα επιτρέπονται γλέντια, πάρτι και χοροί ούτε σε κλειστούς ούτε σε ανοιχτούς χώρους και θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από 12.30 νυχτερινή μέχρι 5 πρωινή ώρα!. 

Αυτό δε το περιοριστικό μέτρο που θα εφαρμόζεται με θρησκευτική ευλάβεια και θα είναι το νούμερο ένα περιοριστικό μέτρο, θα είναι το : ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ και τη φοράμε κανονικά!.

Αυστηρή αστυνόμευση και αστυνόμευση εις το έπακρον και όποιος δεν φοράει μάσκα ή τη έχει στο πηγούνι ή στο λαιμό θα του επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ, που θα μεταβιβάζεται αμέσως ως χρέος του στην εφορία και ο παραβάτης έχει να κάνει με την εφορία!.

Σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα κάθε μέρα να γίνονται τεστ και όσοι είναι θετικοί στο κορωνοϊό θα μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών και έτσι με την πάροδο του χρόνου θα περιορίζεται η διασπορά του ιού!

Κύριε Πρωθυπουργέ! 

Εάν ακολουθήσετε αυτό το ρηξικέλευθο σχέδιο που σας πρότεινα παραπάνω και την Οικονομία μας θα σώσετε, άλλα και χιλιάδες συμπολίτες μας θα τους σώσετε από το θάνατο εξαιτίας του κορωνοϊού και τους Έλληνες θα τους απαλλάξετε από αυτό τον αόρατο εχθρό, τον κορωνοΪό και έτσι ο Ελληνικός λαός θα σας δει ως Σωτήρα του και θα σας ανταμείψει με μια 2η και 3η επανεκλογή!!!

Αντιθέτως, κ. Πρωθυπουργέ, εάν ακολουθήσετε την μέχρι τώρα λανθασμένη τακτική σας, θα ευθύνεστε για την καταστροφή της οικονομίας μας, για τη στρατιά ανέργων που θα δημιουργηθούν και για την απέραντη φτώχεια των περισσοτέρων Ελλήνων και τέλος θα ευθύνεστε για το θάνατο χιλιάδων συμπολιτών μας, εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά και εξαιτίας της απόλυτης φτώχειας εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, οπότε ο Ελληνικός λαός θα σας βάλει για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .