Πέμπτη, Δεκεμβρίου 3

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΥΔΕΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης

                                                                      Αντιστράτηγος ε.α

                                                                  Επίτιμος διοικητής Σ.Σ.Ε

        - Η Ελλάς! Παρ’ όλα όσα υπέστη από την Βαρβαρότητα της Τουρκίας, δεν έχει καμία επιθυμία τιμωρίας της ή λήψεως μέτρων εναντίον της. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσει ήσυχους διότι εκείνο που είναι βέβαιο είναι πως είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε θα είμαστε γείτονες στον αιώνα τον άπαντα. Εκείνο που δεν θέλει να καταλάβει η Τουρκία είναι ότι η Ιστορία λέει την αλήθεια και δεν διαγράφεται.

         -Σήμερα! Δυστυχώς η Συνεργασία Ερντογάν – Μπαγτσελί αντιπροσωπεύει την εγκληματική παράδοση της Τουρκίας, που ισοπέδωσε και κατέστρεψε την Ανατολία, που έδιωξε και εξολόθρευσε ολόκληρους λαούς, καταστρέφοντας ταυτοχρόνως και την πολιτιστική τους κληρονομιά. Είναι δε το θράσος του Ερντογάν, να μιλάει για Γαλάζιες πατρίδες, ενώ γνωρίζει αυτή που αποκαλεί γαλάζια πατρίδα,   την   κατέκτησαν οι πρόγονοι του, προ 700 περίπου ετών.

         - Και! Πρέπει να γνωρίζει ότι οι Έλληνες είναι λαός Πολεμικός, όταν θα χρειασθεί να υπερασπιστεί το <<Πάτριο Έδαφος>> και αν τολμήσει θα φάει τα μούτρα του.

       - Σήμερα! Ο Τουρκικός Βανδαλισμός κάθε πολιτισμού και διεθνούς δικαίου και η Τουρκική καταστροφικότητα, κατέχουν την εξουσία, με τον Συνασπισμό Ερντογάν – Μπαγτσελί – Περιντσέκ.  Σήμερα εξελίσσεται σχέδιο το οποίο, κατά την γνώμη μου, σχεδίασε ο Ερντογάν βάσει του οποίου προσπαθεί να πετύχει τα οράματα περί Οθωμανικής Τουρκικής Αυτοκρατορίας.

        - Βέβαια! Για να το πετύχει αυτό, έπρεπε να είχε μειώσει την δυνατότητα των Ευρωπαϊκών κρατών για επέμβαση στις Παράνομες ενέργειές της, προκειμένου να εφαρμόσει το Σχέδιό της. Τι έκανε λοιπόν, παραχώρησε εδάφη σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για Επενδύσεις, με χαμηλό φόρο με μικρό εργατικό μεροκάματο και χωρίς απεργίες και κουκουλοφόρους. Αποτέλεσμα! Σήμερα υπάρχουν 7.200 Επιχειρήσεις, συμφερόντων ευρωπαϊκών κρατών, εις την Τουρκία, υπό πλήρη έλεγχο του Ερντογάν.

        - Επειδή ξέρουμε, σήμερα στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ηγέτες, αυτοί Διοικούν και Ενεργούν βασικά,με βάσει τα συμφέροντα και με τις οδηγίες του κεφαλαίου της εκάστης Ευρωπαϊκής χώρας. Επομένως αυτές έχουν χάσει το παιχνίδι με αυτογκόλ και δεν έχουν καμία Δύναμη επιβολής επί της Τουρκίας. Τελευταία είδε το φως τα δημοσιότητας, το Βιβλίο του πρώην προέδρου των Η.Π.Α, Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο δίδει μία πλήρη εικόνα για την σημερινή κατάσταση, ακόμη και για το οικονομικό χρέος της Ελλάδος και για το οποίο πόσο φέρει την Ευθύνη η Ε.Ε.

        - Την όλη δυναμική του ο Ερντογάν, την ενισχύει και με την ακόμη χειρότερη απειλή, δια της Ασύμμετρης Απειλής της προωθήσεως των λαθρομεταναστών, ιδίως εγκληματιών-φονταμενταλιστών προς την Ευρώπη. Δυστυχώς! Η Ε.Ε. ακόμα συνεχίζει να κοιμάται !!!

        - Η ανικανότητα της Ε.Ε να σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα προς την Ευρώπη, καταδεικνύει ότι σήμερα, πράγματι! δεν υπάρχουν σε αυτήν ηγέτες, πλην ολίγων εξαιρέσεων, που να μπορέσουν να σταματήσουν την άνευ προηγουμένου συμφορά που θα πλήξει τις αρχές, τις αξίες, τις πολιτισμικές καταβολές, την θρησκεία και γενικά τον πολιτισμό της που διατρέχει άμεσο κίνδυνο να αλλοιωθεί.

         -Λαμπρή εξαίρεση, των καθεύδειν ηγετών της Ευρώπης αποτελεί ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Ελπίζουμε αφυπνιζόμενοι και άλλοι ηγέτες της Ευρώπης να παραδειγματιστούν από τον σημερινό πρόεδρο κ. Μακρόν της Γαλλίας. 

         -Η αμυντική συμπεριφορά ορισμένων Κρατών της Ε.Ε να περιφράζουν τα σύνορα των έναντι της Μεταναστευτικής πλημμυρίδας, είναι μέσα στα πλαίσια της Συνθήκης Σέγκερ, καθ’ όσον η δεύτερη τροποποίηση της συνθήκης που υπεγράφη το 2013 από όλες τις Κυβερνήσεις της Ε.Ε προβλέπει την δυνατότητα των Κρατών να κλείσουν τα σύνορά τους, εκτιμώντας τον κίνδυνο κατά την κρίση των, τρεις έως έξι μήνες και με παράταση μέχρι δύο χρόνια, εάν δεν κάνω λάθος. Την τροποποίηση αυτή την υπέγραψε και η Ελλάς. Άρα οι φιλεύσπλαχνοι κατήγοροι της συμπεριφοράς αυτής ας περιορισθούν εις τα του οίκου των, για το τι μέλλει γενέσθαι. 

        -Οι κατήγοροι αυτοί ξένοι και ντόπιοι ας προσέξουν όταν απευθύνονται κυρίως προς του Έλληνες, διότι ο Ελληνικός λαός έχει το αίσθημα της φιλευσπλαχνίας μέσα στον χαρακτήρα του, στην ιστορία του, την πίστη του και μάλιστα από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι μεν αρχαίοι Έλληνες είχαν τον Δία ως θεό και μία από τις επωνυμίες του ήτο ο Ξένιος Δίας, δηλαδή έδιδαν μεγάλη αξία στην φιλοξενία.

       - Η Αξία της φιλοξενίας των αρχαίων, σήμερα με την χριστιανική πίστη των Ελλήνων ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, διότι ο χριστιανισμός είναι κατ’ εξοχήν η θρησκεία της Αγάπης << … αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν>>. Επομένως κάθε λόγος, περί ελλείψεως φιλευσπλαχνίας των Ελλήνων είναι εκ του πονηρού.

        -Το Μεγάλο και ανυπέρβλητο λαθρομεταναστευτικό κύμα, αντιμετωπίζοντας την πραγματική αλήθεια πρέπει να συνεξεταστεί με βάσει ορισμένους παράγοντες, για να υπάρξουν προτάσεις για ενδεχόμενη λύση.

          ΠΡΩΤΟΝ: Αυτοί που κινούνται με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, ασυγκράτητοι προς την Ευρώπη, είναι όλοι πρόσφυγες; ασφαλώς όχι!

          ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Είναι πλέον γνωστό ότι, μεταξύ δυστυχισμένων ανθρώπων με μικρά παιδιά, από την Τουρκία ειδικά προωθούνται φονταμενταλιστές Μουσουλμάνοι ακραίων εγκλημάτων, με επιδίωξη να επικρατήσει στο γηραιό κόσμο, των αμάχητων και απίστων της Ευρώπης. Αυτό μπορεί να αμφισβητηθεί, όχι όμως και τα γεγονότα. Διότι! Διερωτάται κανείς με κοινό νου, γιατί δεν καταφεύγουν αυτοί στις πλούσιες Μουσουλμανικές χώρες που είναι πλησίον των; Επίσης! Διερωτάται κανείς, γιατί δεν υπάρχουν από την Αιθιοπία οικονομικοί μετανάστες, που είναι από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου; Διότι απλά αυτοί είναι χριστιανοί.

         -Εάν δεν ληφθούν υπ’ όψιν τα ανωτέρω αναφερόμενα και η Ε.Ε δεν δρομολογήσει άμεσα πάση θυσία, επίλυση του μεταναστευτικού και της Τουρκικής Εγκληματικής συμπεριφοράς, ανοικτά πλέον, είναι βέβαιο ότι, η Γηραιά Ευρωπαϊκή Ήπειρος θα εισέλθει στο Στάδιο παρακμιακής κατάστασης, με το βαρύ βαρομετρικό να δείχνει πλέον μη αναστρέψιμη την κατάσταση με βέβαιο θύμα πρώτα την Πατρίδα μας.

         -Τελειώνοντας και πάλι θα αναφερθώ στην <<Εθνική μας Κατάρα>>. Αντί μέσα στην Βουλή οι Εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού να συζητούν και να βοηθήσουν με κοσμιότητα και με τεκμηριωμένες προτάσεις την Ελληνική Κυβέρνηση, αυτοί επιλέγουν τις ύβρεις, την διχόνοια και τις αντιδράσεις σε κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης. Είμαστε άξιοι της τύχης μας εξαιτίας της νοοτροπίας αυτής των Ελλήνων Πολιτικών. 

            Δυστυχώς! ακόμη και ότι ο Έλλην Μαχητής κέρδισε στα πεδία των Μαχών, χάθηκαν στις τράπεζες διαπραγματεύσεων των πολιτικών. Γιατί; Έλεος, λυπηθείτε την πατρίδα μας.

                                                                 Ιωάννης Μ. Ασλανίδης

                                                                      Αντιστράτηγος ε.α

                                                                  Επίτιμος διοικητής Σ.Σ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .