Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ “ΠΕΙΝΑΣ” ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ – ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

oures-italy

Τα συνεχόμενα lockdown λόγω κορωνοϊού και η παράταση της οικονομικής κρίσης είναι τα στοιχεία που ετοιμάζονται να φέρουν σε καταστάσεις ανέχειας τους Έλληνες. Στην Ιταλία, στο Μιλάνο, 4000 άτομα σχηματίζουν ουρά σε Τράπεζα παροχής τροφίμων. 5.000.000 Ιταλοί πεινάνε. Ουρές χιλιομέτρων για δωρεάν τρόφιμα σχηματίζονται και στην Αμερική. Εικόνες που δεν θα αργήσουν να έρθουν και στην Ελλάδα, όπου ήδη μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται στα όρια της ανέχειας.

Tην ίδια στιγμή ευρωπαϊκά κράτη με πληθυσμό όσο και η Ελλάδα όπως το Βέλγιο δαπανούν 1 δις ευρώ για να τονώσουν την αμερικάνικη αγορά εμβολίων όπως αποκάλυψε η Βελγίδα Υπουργός Προϋπολογισμού.

.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .