Σάββατο, Δεκεμβρίου 5

ΓΙΓΑΣ Αμβρόσιος: Νίκησε τον κορωνοϊό και τα “χώνει”: «Οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποιησης έδωσαν εντολή για lockdown στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

αμβροσιος

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος τόνισε πως «δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως» έχουν δώσει τις εντολές για το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Ο Αμβρόσιος έκανε λόγο για «χούντα μιας αρρωστημένης Δημοκρατίας», εκτιμώντας πως «αργοπεθαίνει και τελειώνει η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα».

 Ακολούθως επισημαίνει ότι είναι «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού.

Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ.

Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .