ΓΙΓΑΣ Αμβρόσιος: Νίκησε τον κορωνοϊό και τα “χώνει”: «Οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποιησης έδωσαν εντολή για lockdown στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

αμβροσιος

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος τόνισε πως «δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως» έχουν δώσει τις εντολές για το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Ο Αμβρόσιος έκανε λόγο για «χούντα μιας αρρωστημένης Δημοκρατίας», εκτιμώντας πως «αργοπεθαίνει και τελειώνει η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα».

 Ακολούθως επισημαίνει ότι είναι «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού.

Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ.

Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 makeleio.gr