Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14

Κορωνοϊός: Η Ρωσία προειδοποιεί: Αποχή δυο μηνών από το αλκοόλ όσοι κάνουν το εμβόλιο Sputnik V

Ρωσίδα επιστήμονας προειδοποιεί πως όσοι κάνουν το εμβόλιο sputnik V, θα πρέπει να μην πιουν αλκοόλ για συνολικό διάστημα 60 ημερών. Συγκεκριμένα η Άννα Πόποβα, επικεφαλής της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής για την προστασία της υγείας του καταναλωτή, σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Komsomolskaya Pravda, επεσήμανε ότι όσοι πρόκειται

να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, θα πρέπει τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την πρώτη από τις δύο δόσεις, να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ και ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να απέχουν για άλλες 42 μέρες.

«Είναι δύσκολο. Εάν θέλουμε να παραμείνουμε υγιείς και να έχουμε ισχυρή ανοσοποιητική απάντηση, δεν πρέπει να πίνουμε αλκοόλ» είπε στους Ρώσους, που θεωρούνται μεταξύ των υψηλότερων καταναλωτών αλκοόλ στον κόσμο. Μάλιστα συνέστησε και αποχή όσο είναι δυνατόν και από το κάπνισμα αφού –όπως είπε- ο καπνός μπορεί να επηρεάσει την ανοσοαπόκριση και να προκαλέσει ερεθισμό των πνευμόνων.
Όμως ύστερα από λίγες ώρες, η εταιρεία που παρασκευάζει το εμβόλιο είπε ότι μόλις 6 ημέρες μακριά από το ποτό είναι αρκετές. 

από topontiki

 teleytaiaexodos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .