Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

Γενετική παρέμβαση είναι και όχι Εμβόλιο. (video) Τι θα πάθουν οσοι κάνουν το εμβόλιο

Το Πολιτικό σύστημα ποντάρει στην άγνοια των πολιτών..Οι Κομπογιαννίτες Λοιμωξιολόγοι με τους Πολιτικούς Απατεώνες σας παρουσιάζουν νεκρούς που έχουμε κάθε χρονο ως θανάτους απο Covid και μας τα επιβεβαίωσε και το μελος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιόρδας οτι βάζουν ολους τους νεκρούς απο αλλες αιτίες στην ιδια δεξαμενή!! Οπως και για τα κρούσματα τα διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τον covid 19..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ δεν συγκίνησε καμία Εισαγγελική Αρχή Αστυνομία και οσους ορκίστηκαν να προστατέψουν το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Υπάρχει το Πανεπιστημιακό Σύγγραμμά Μοριακής Βιολογίας των Καθηγητών  Alberts ,Bray,Johnson,Levis, Raff,Roberts Walter .

Tι μας λένε? Οτι μας σερβίρουν την Γενετική παρέμβαση με την Ταμπέλα των εμβολίων.

Δείτε αυτο το απαγορευμένο Video για να κατανοήσετε τι πραγματικά θέλουν οι δηθεν “Σωτήρες” μας..Μας το έστειλαν στο εμαιλ μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .