Πέμπτη, Ιανουαρίου 14

Είναι επίσημο: Τον Μάιο του 2022 θα κυκλοφορήσει το «Legally Blonde 3»

Είναι επίσημο: Τον Μάιο του 2022 θα κυκλοφορήσει το «Legally Blonde 3»

Το «Legally Blonde 3» είναι πλέον γεγονός και θα μπορέσεις να το παρακολουθήσεις στον κινηματογράφο τον Μάιο του 2022.

Σχεδόν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Legally Blonde, θα έχουμε εκ νέου την ευκαιρία να δούμε τις  νέες περιπέτειες της Elle Woods.

Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020, αλλά η παραγωγή της καθυστέρησε για άγνωστους λόγους, με τον covid 19 να μεταθέτει στη συνέχεια την ημερομηνία ακόμα πιο μακριά.

Εκτός από την Reese Witherspoon που θα απολαύσουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανυπομονούμε να μάθουμε μερικά στοιχεία για την πλοκή της νέας ταινίας, αφού το σενάριο θα υπογράψει η Mindy Kaling. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξαναβρέθηκα με τους φίλους μου @reesewitherspoon @laurenneu και Dan Goor για να δουλέψουμε σε αυτήν την ταινία. Η Elle Woods είναι τόσο εμβληματική, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να είσαι κομψή και έξυπνη ταυτόχρονα», δήλωσε η Mindy στο Instagram.

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .