Πέμπτη, Ιανουαρίου 14

Η Τούνη πήγε Ντουμπάι και έγινε ο κακός… χαμός στο Instagram!

Η γνωστή και σέξι ινφλουένσερ είπε με ποιον τρόπο κατάφερε και ταξίδεψε την ώρα που στη χώρα μας υπάρχουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Στο Ντουμπάι ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη, δημιουργώντας απορίες για το πώς ταξίδεψε εκεί.

Η γνωστή ινφλουένσερ – όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities- ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με την φίλη Στέλλα Πάσσαρη, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Και φυσικά όπως έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της ανέβασε φωτογραφίες και stories στο Instagram την ώρα που βρισκόταν στο Ντουμπάι.

Όμως αρκετοί ήταν οι followers που αναρωτήθηκαν πως κατάφερε και ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη στο εξωτερικό, αφού στην χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έτσι, η Ιωάννα Τούνη με ένα instastory απάντησε:

«Επειδή στέλνετε άπειρα μηνύματα τι έκανες και πώς πήγες… Δεν έχουμε κάποιο κονέ με την Πρεσβεία εδώ πέρα. Απλά πηγαίνεις σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, σου κάνουν τα χαρτιά οι άνθρωποι, σε βοηθάνε, κάνεις Covid τεστ και εφόσον είσαι αρνητική, μπορείς να ταξιδέψεις στις χώρες που δεν έχουν lockdown!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο με την εξήγηση της Ιωάννας Τούνη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .