Κυριακή, Ιανουαρίου 3

Ο βρετανικος κορωνοϊος Εντοπίστηκαν 4 κρούσματα με το μεταλλαγμένο στέλεχος στην Ελλάδα Το γεγονός αυτό φαίνεται πως συνετέλεσε στην απόφαση για ακόμη πιο αυστηρό lockdown 3 Ιανουαριου 2021 19:01 Ανησυχία έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές της χώρας, από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού με τα μεταλλαγμένο στέλεχος που ανιχνεύθηκε αρχικά στη Βρετανία και σχετίζεται με την υψηλότερη μεταδοτικότητα. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν σε έλεγχο του Ιδρύματος Ιατροβιοτεχνολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, το μεταλλαγμένο στέλεχος έχει εντοπιστεί σε 4 κρούσματα – ταξιδιώτες που επέστρεψαν από τη Βρετανία, και το γεγονός αυτό φαίνεται πως συνετέλεσε στην απόφαση για ακόμη πιο αυστηρό lockdown που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την επόμενη εβδομάδα. Τα συνολικά κρούσματα ταξιδιωτών από τη Βρετανία που εξετάστηκαν, ήταν έξι. Στο ρεπορτάζ δεν αποκλείστηκε η πιθανότητα η ανίχνευση του μεταλλαγμένου στελέχους να οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση για πιο αυστηρό lockdown τις επόμενες ημέρες, που ανακοινώθηκε χθες εκτάκτως από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. Σε κάθε περίπτωση όλα τα δεδομένα θα συνεκτιμηθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρθούν και αποφάσεις που σχετίζονται με το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου. Νωρίτερα σήμερα και το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε τον εντοπισμό κρουσμάτων με το μεταλλαγμένο στέλεχος.

Ο βρετανικός κορωνοϊός

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως συνετέλεσε στην απόφαση για ακόμη πιο αυστηρό lockdown

Ανησυχία έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές της χώρας, από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού με τα μεταλλαγμένο στέλεχος που ανιχνεύθηκε αρχικά στη Βρετανία και σχετίζεται με την υψηλότερη μεταδοτικότητα.

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν σε έλεγχο του Ιδρύματος Ιατροβιοτεχνολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, το μεταλλαγμένο στέλεχος έχει εντοπιστεί σε 4 κρούσματα – ταξιδιώτες που επέστρεψαν από τη Βρετανία, και το γεγονός αυτό φαίνεται πως συνετέλεσε στην απόφαση για ακόμη πιο αυστηρό lockdown που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την επόμενη εβδομάδα. Τα συνολικά κρούσματα ταξιδιωτών από τη Βρετανία που εξετάστηκαν, ήταν έξι.
Στο ρεπορτάζ δεν αποκλείστηκε η πιθανότητα η ανίχνευση του μεταλλαγμένου στελέχους να οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση για πιο αυστηρό lockdown τις επόμενες ημέρες, που ανακοινώθηκε χθες εκτάκτως από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα δεδομένα θα συνεκτιμηθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρθούν και αποφάσεις που σχετίζονται με το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου.

Νωρίτερα σήμερα και το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε τον εντοπισμό κρουσμάτων με το μεταλλαγμένο στέλεχος. 

 https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .