Δευτέρα, Ιανουαρίου 25

Οι νύχτες ευθυμίας και ο μαρτυριάρης

">

Αναφορικά με την ιστορία με τις «χρυσές βίζες» όπου φαίνεται ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι μάλλον δεν κρατάνε μυστικά...

Όπως είναι γνωστό, στην Κύπρο ένα θέμα που απειλεί την κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι η ιστορία με τις «χρυσές βίζες». Ένα θέμα που προκάλεσε την απόλυση ενός διευθυντή εφημερίδας και μπλέχθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ναι μεν ο πρώην πρωθυπουργός το διέψευσε, αλλά ο δημοσιογράφος επιμένει «για μία νύχτα ευθυμίας που έδωσε το έναυσμα για εξομολογήσεις του προέδρου της Κύπρου». Ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Τσίπρας άκουσε τον Αναστασιάδη να λέει ότι βγάζει λεφτά από τα χρυσά διαβατήρια και ότι τα στέλνει στις Σεϋχέλλες. Το ίδιο έπραξε και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Το θέμα είναι ότι παραμένουν τα ερωτηματικά. Δηλαδή υπήρξε ή όχι  «νύχτα ευθυμίας» σε μια από τις επισκέψεις του Προέδρου Αναστασιάδη στην Αθήνα; Και εάν υπήρξε, ποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κράτησε μυστικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .