Δευτέρα, Ιανουαρίου 25

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για τον Αδαμόπουλο! ΑΠΟ «ΙΣΧΥΡΗ» πολιτική οικογένεια, με αδελφό δήμαρχο και κουνιάδος της Χριστίνας Λαμπίρη…

adamopoulos-lampiri
Εκτός από την ενασχόληση με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας,  ο Αριστείδης Αδαμόπουλος χαρακτηρίζεται και ως επικεφαλής μιας πολύ ισχυρής σε τοπικό επίπεδο πολιτικής οικογένειας στην Ανατολική Αττική.

Κατ΄αρχάς ήταν -μέχρι χθες που αποκαλύφθηκε το όνομά του από την Σοφία Μπεκατώρου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης- αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στο Πικέρμι-

Ραφήνα, μία από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Αττική.

Πρόκειται και για στενό πολιτικό φίλο και βασικό κομματάρχη του (νυν υπουργού Εσωτερικών) Μάκη Βορίδη στην περιοχή Πικερμίου – Ραφήνας. Σε όλες τις εκδηλώσεις άλλωστε ήταν πάντα δίπλα του. Ο “Τέλης” όπως είναι το χαϊδευτικό άλλωστε  του  κ. Αδαμόπουλου, είναι και πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ. Ενδεικτικές και οι φωτογραφίες από την τελευταία εκδήλωση για  την κοπή πίτας του Ομίλου. Ο κ. Βορίδης ήταν, όπως πάντα, επίτιμος καλεσμένος.

Ο αδελφός…

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος προέρχεται επίσης  από ισχυρή οικογένεια του Πικερμίου καθώς ο πατέρας του διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου επί 30 χρόνια.

Επιπλέον και  ο αδελφός του Θανάσης Αδαμόπουλος πολιτεύεται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή.

Σήμερα είναι πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου (τοπικός δήμαρχος) στον ευρύτερο δήμο Ραφήνας -Πικερμίου ενώ από το 2006 έως το 2010 είχε διατελέσει πρόεδρος της τότε κοινότητας Πικερμίου.
Ο Θανάσης Αδαμόπουλος είναι επίσης γνωστός  επιχειρηματίας του Πικερμίου.

…και τα media

Επίσης ενδιαφέρον έχει και η “συγγενική” σχέση του Αριστείδη  Αδαμόπουλου με τον χώρο των media. O αδελφός του, που ως επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή και αλυσίδα καταστημάτων,  είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη, γνωστή για την παρουσίαση εκπομπών στις μεσημβρινές ή πρωϊνές  τηλεοπτικών σταθμών. Είναι δηλαδή κουνιάδος της.


 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%94%ce%91%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%9e%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%9e%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%91%ce%b4%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .