Δευτέρα, Ιανουαρίου 11

Βασίλης Βιλιάρδος: Δεν έχουν ντροπή

 Η Ελληνική Λύση είναι μία κεντροδεξιά παράταξη που πιστεύει στη μικτή οικονομία με κοινωνικό πρόσωπο. Τάσσεται εναντίον της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης και υπέρ του Έθνους-Κράτους, έχοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας με κεντρικό στόχο την παραγωγή πλούτου.

Σε πλήρη αντίθεση δηλαδή με το "πρόγραμμα" της κυβέρνησης, που κλείδωσε την Ελλάδα μέχρι να αλλάξει εκείνη γνώμη (αδιαφορώντας για όποια αντίθεση εκφράστηκε εντός και εκτός βουλής), κάτι που αποφασίζεται ξεκάθαρα από τη Γερμανία - όπως ακριβώς βολεύει την ίδια, για να κυριαρχήσει στην Ευρώπη. Πλήρης αδιαφορία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που οδηγούνται μαζικά στον Καιάδα - χωρίς καμία αντίδραση.

Για να καταλάβει τώρα επίσης κανείς το έγκλημα που συντελείται από τα χρηματισμένα ΜΜΕ, αρκεί να σκεφτεί πως θα ένιωθε εάν καθημερινά τον ενημέρωνε η τηλεόραση πόσοι πεθαίνουν από καρδιά, από πνευμονίες κλπ. - γνωρίζοντας πως κάθε χρόνο πεθαίνουν 120.000 στην Ελλάδα, ενώ 5.000 από κορωνοιο το 2020.

Μας χρεοκοπούν όμως και πολιτισμικά, αφού στην Ελλάδα της κυρίας Αγγελοπούλου, ο Μ. Αλέξανδρος (που ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε στα Σκόπια και η ΝΔ ενίσχυσε το ξεπούλημα) δεν είναι τόσο σημαντικός όσο ο Αντετοκούνμπο - ενώ από τον Περικλή έως τον Κολοκοτρώνη μεσολάβησε κενό ανυπαρξίας της Ελλάδας.

Δεν έχουν ντροπή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .