Δευτέρα, Ιανουαρίου 11

Η «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ» ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟΝ… ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!

Δε χρειάζονται πολλά λόγια, για να περιγράψει κανείς την «εθνικοφροσύνη» και ο «νέος πατριωτισμός» των Κούληδων – και των Μπουμπούκων, και των Βορίδηδων, και των Μπογδάνων (που θέλουν να δουν… μαύρο εύζωνα!), και των Πλεύρηδων, και των Κυρανάκηδων και των λοιπών… «υπερπατριωτών» της τρύπιας δεκάρας – και όχι μόνον. Αρκεί μια εικόνα!

Αυτή η εικόνα που βλέπετε! Όπου, ένας Νιγηριανός μπασκετμπολίστας εμφανίζεται ως… διάδοχος του Περικλέους και του Κολοκοτρώνη!

Και μην πει καμμιά καριολοπουτάνα της ψοφοδεξιάς, πως είναι δουλειά της Αγγελοπούλου! Το «πατριωτάκι» ο Μητσοτάκης, ο αντινατιβιστής», εγκρίνει οτιδήποτε έχει σχέση με το Ελλάδα 2021 και ακολούθως ο ελληνικός λαός πληρώνει! 

«Εθνικόφρονες», να τον χαίρεστε!

 https://ethnikismos.net/2021/01/08/%ce%b7-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7%ce%b4%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .