Δευτέρα, Ιανουαρίου 4

Γνωρίστε την ΤΡΟΥΦΙΤΣΑ!!! Ψάχνει υπέθυνο σπιτάκι γιατι εχει περάσει πολλά και της αξίζουν τα καλύτερα πια.

 




Η
Aggeliki Giannis
κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Ο χρήστης
Bunnies Helping Hands Θεσσαλονίκη - Σωστή Υιοθεσία Αδέσποτων Κουνελιών
πρόσθεσε 6 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: ΨΑΧΝΕΙ : Η κακοπαθημένη Τρυφερή ΤΡΟΥΦΙΤΣΑ.Γνωρίστε την ΤΡΟΥΦΙΤΣΑ!!! Ψάχνει υπέθυνο σπιτάκι γιατι εχει περάσει πολλά και της αξίζουν τα καλύτερα πια.

Γνωρίστε την ΤΡΟΥΦΙΤΣΑ!!! Ψάχνει υπέθυνο σπιτάκι γιατι εχει περάσει πολλά και της αξίζουν τα καλύτερα πια.
Η μαρτυρία αυτης που τη έσωσε απο τον θάνατο:
"Αυτή η κουνελιτσα ζούσε σχεδόν 1,5 χρόνο έξω , κάτω από ένα μπαλκόνι, μέσα σε ένα κλουβί, είτε είχε κρύο είτε είχε ζέστη. Αφού την είδα, την ίδια μέρα την ζήτησα από την οικογένεια και μου την έδωσαν με μεγάλη χαρά αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους περίμεναν να πεθάνει γιατί το παιδάκι που την είχε (σαν παιχνίδι) την βαρέθηκε. Έχω ολοκληρώσει την διαδικασία αλλαγής τροφής (από μουσλι σε oxbow), τρώει χόρτο, το νεράκι της το πίνει μπόλικο αφού σπάνια της έβαζαν. Ζω σε ένα χωριό στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, κοντά στην Θεσσαλονίκη μεν αλλά είμαι σε διαφορετικό νόμο. Ψάχνω ένα άτομο υπεύθυνο για φιλοξενία ή για υιοθεσία για την κουνελιτσα. Θα ήθελα παρα πολύ να την κρατήσω αλλά έχω ήδη μέσα στο σπίτι 4 ζωάκια και άλλα 6 έχω στην αυλή μου,ζω ακόμα με την οικογένεια μου. Οικονομικά είναι δύσκολο να συντηρηθούν όλα, όμως τόσο καιρό προσπαθώ να μην τους λείψει τίποτα! 
 

Έχω ήδη κι εγώ ένα κουνελάκι (αρσενικό, ακόμα αστειρωτο) γι αυτό η κυρία που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι σε άλλο δωμάτιο και μέσα σε ένα crate. Προσπαθώ συχνά να την έχω λίγο έξω, είναι πολύ παιχνιδιάρα, της αρέσουν τα χάδια αλλά ακόμα δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο γιατί πέρασε παρα πολλά στην προηγούμενη οικογένεια της. Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και όλοι δυσκολευόμαστε αλλά πραγματικά χρειάζομαι την βοηθεια σας, αφού ακόμα και το χόρτο τους με δυσκολία το πληρώνω. Στην περιοχή μου υπάρχει μόνο ένα κτηνίατρος και αυτός όχι εξειδικευμένος. Θα ήθελα το άτομο που θα αναλάβει αυτό το υπέροχο πλάσμα να είναι από Θεσσαλονίκη αφού εκεί υπάρχουν κτηνίατροι εξειδικευμένοι που θα την φροντίσουν κατάλληλα. Τέλος, θα ήθελα να σας πω, ότι με δυσκολία έκανα αυτό το ποστ (αν και το σκέφτομαι πολύ καιρό) γιατί αλήθεια δεν θέλω να την αποχωριστώ αφού την έχω λατρέψει και κάθε φορά σκέφτομαι πως ήταν την μέρα που την πήρα και ποσο χαρούμενη είναι τώρα που τρώει και κοιμάται σε δικιά της κουβερτούλα. "
Αν ένδιαφερεστε: Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

-Θα δωθει μονο Θεσσαλονικη οπου υπαρχουν 2 συνεργαζόμενοι εξειδικευμενοι κουνελίατροι για να μπορει να φροντιστει σωστα και με την συμφωνία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ στειρωσης αμεσα στην καταλληλη ηλικία, μολις το παρει η νεα του οικογένεια . Θα θελαμε να το στειρωσουμε εμεις αλλα δεν υπαρχουν αρκετοι εθελοντες να βοηθουν οικονομικα ακομη σε κτηνιατρο, οποτε η στειρωση βαρυνει το νεο σπιτι υιοθεσίας.
-Δίνεται με προϋπόθεση ελευθερίας στο χώρο ή έστω περιορισμού του σε 8γωνο πάρκο εκπαίδευσης σκύλου τουλάχιστον 76εκ ύψους.Το κουνελακι θα πρεπει να ειναι ελευθερο, να εκπαιδευτει στην τουαλέτα ( θα σας τα πουμε αυτα) και να τρωει ειδικές τροφές και χορτο καταλληλο που θα σας πουν εθελοντες εμπειροι που τα έμαθαν σε συνεργασια με κουνελίατρους για να μη τεθει ποτε η υγεια του σε κινδυνο και θα ειμαστε παντα κοντα σε οποιον το παρει αν χρειαστει συμβουλες.
-Τα κουνελάκια μασουλάνε διάφορα πραγματα πχ τα καλώδια γιατί ορισμένα τα τρωνε αλλα υπαρχουν ειδικά προστατευτικά.
-Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας, θα το φέρουμε στο σπιτι σας και θα σας δείξουμε τα βασικά με υπευθυνη υιοθεσίας .
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980281757 και ειδικη στα κουνελάκια :
Στόχος μας : η υπεύθυνη υιοθεσία κουνελιού, όχι άλλα κουνελάκια αδέσποτα ή εγκατελλειμένα να κινδυνεύουν και η σωστή πληροφόρηση κάθε κουνελογονιού. Δείτε λιγότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .