Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Κωνσταντάτου και Κεντ παρακολούθησαν από κοντά το live της Βίσση την Πρωτοχρονιά

Πιτσουνάκια στο Παλλάς!

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ παρακολούθησαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη συναυλία τη Άννας Βίσση στο Παλλάς.

Όχι, φυσικά, από το σπίτι τους, όπως χιλιάδες άλλοι Έλληνες που αγόρασαν τα εισιτήριά τους και συνδέθηκαν μέσω διαδικτύου, αλλά από κοντά, σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από την «απόλυτη» σταρ. Ο επιχειρηματίας της εταιρίας παραγωγής Θεατρικές Σκηνές, όπου ανήκει και το Παλλάς, πέρασε την είσοδο του κεντρικού θεάτρου της Αθήνας μαζί με τη γνωστή ηθοποιό και συγγραφέα σύντροφό του το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου και ήταν από τους λίγους

τυχερούς που είδαν live την Άννα Βίσση, η οποία αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο είχε καιρό να ανεβάσει κάποιο κοινό «κλικ» στα social media, από το Παλλάς με την ευκαιρία της συναυλίας βρήκε έναν πρώτης τάξεως τρόπο να ευχηθεί «Καλή Χρονιά» στους διαδικτυακούς φίλους του. O Γιάννης Κεντ και η Μαρί Κωνσταντάτου γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019 και άρχισαν σχεδόν αμέσως την τρυφερή σχέση τους. Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η οργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – Ελίζα.

Η ευαισθητοποίηση και των δύο σε θέματα παιδιών είναι το κοινό στοιχείο στους χαρακτήρες τους που τους έφερε πιο κοντά. Όσο για την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση, έγινε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιά στο πάρτι για την πρώτη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.

 https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .