Τετάρτη, Ιανουαρίου 6

Εμβόλιο Pfizer / Γιατί ο Άλμπερτ Μπουρλά δεν έχει εμβολιαστεί

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως που πήρε άδεια χρήσης το εμβόλιό της για τον κορωνοϊό, δεν έχει ακόμα εμβολιαστεί.

Ο Έλληνας Άλμπερτ Μπουρλά, δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο, όχι γιατί ξέρει κάτι παραπάνω για την αποτελεσματικότητά του ή τις τυχόν παρενέργειες, αλλά γιατί δεν θεωρεί ότι πρέπει λόγω του γεγονότος ότι είναι ο ισχυρός άνδρας της Pfizer, να εκμεταλλευτεί αυτή τη θέση σε βάρος άλλων πολιτών που το έχουν ανάγκη.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC στις 14 Δεκεμβρίου, ούτε ο ίδιος, ούτε τα άλλα στελέχη του κολοσσού της βιοτεχνολογίας, πρόκειται λόγω της θέσης του να «σπάσουν την εμβολιαστική αλυσίδα» και να εμβολιαστούν σε βάρος άλλων ανθρώπων που πρέπει πρώτοι να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, λόγω της εργασίας τους, της ηλικίας τους ή των ιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

https://www.avgi.gr/koinonia/375733_giati-o-almpert-mpoyrla-den-ehei-emboliastei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .