Παρασκευή, Ιανουαρίου 1

Χαμός στο TikTok με το σκυλί που… μιλάει!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγε κάποιος πως υπάρχει ένας σκύλος που… μιλάει; Για την ακρίβεια που μπορεί να «επικοινωνήσει» με το αφεντικό του, χρησιμοποιώντας ανθρώπινες λέξεις; Τουλάχιστον, κουλό. Ή ιστορία σε κινούμενα σχέδια.

Κι, όμως, ο σκύλος ή μάλλον η σκυλίτσα, είναι αληθινή και η περίπτωσή της κάνει το γύρο του διαδικτύου και η ίδια θραύση στο Tik Tok. Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Bunny, ένα Poodle mix ενός έτους, μπήκε μια μέρα στο σπίτι – και όπως έχει διηγηθεί η αφεντικίνα της – άρχισε να πατάει κουμπιά σε ένα language board, που βγάζει ήχους από λέξεις.

Τα, δε, κουμπιά που πάτησε ήταν οι λέξεις «mad, ouch, stranger, paw». Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, Alexis Devine κατάλαβε ότι η Bunny πονούσε επειδή είχε πατήσει κάτι στην αυλή. Όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσιάστηκε με την ευφυΐα της σκυλίτσας της και την ικανότητά της να επικοινωνεί με ανθρώπινες λέξεις.

Έτσι, ανέβασε την ιστορία κι ένα σχετικό βίντεο στο TikTok κι αμέσως έγινε χαμός. Στη συνέχεια, έφτιαξε για τη Bunny το δικό της λογαριασμό στην εφαρμογή και μέσα σε μικρό διάστημα απέκτησε 5,7 εκατ. followers ενώ τα βίντεό της, όπου τη βλέπουμε να «μιλάει» με τα αφεντικά της, έχουν γίνει όλα viral.https://www.baby.gr/babyzine/woman/chamos-sto-tiktok-me-to-skyli-poy-milaei/27890/?nbexternal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .