Σάββατο, Φεβρουαρίου 20

Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Δημητρίεβιτς: «Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια για 11 λεπτά μια φορά την εβδομάδα»

efthymiadis340

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς που τους έχει οδηγήσει πιο κοντά στη φύση και τον διαλογισμό.


Χρησιμοποιούν την πρακτική eye-gazing και την εφαρμόζουν για 11 λεπτά κάθε εβδομάδα, όπως εξηγεί στην ανάρτηση του στο Instagram.

Ο ίδιος εξήγησε στην ανάρτησή του, ξεκινώντας με στίχους του Γάλλου ποιητή Ζακ Πρεβέρ: «’’Χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορούσαν να φτάσουν για να πω για το μικρό δευτερόλεπτο της αιωνιότητας που με φίλησες και σε φίλησα. Ένα πρωί μέσα στο φως του χειμώνα, πάνω στη Γη. Στη Γη που είναι ένα αστέρι’’ Ζακ Πρεβέρ.

Πρακτική eye-gazing: μια πρακτική βαθιάς σύνδεσης καρδιάς με καρδιά, για όλα τα ζευγάρια. Καθόμαστε κάτω στο πάτωμα, ο ένας απέναντι στον άλλον, ώστε τα μάτια να είναι στο ίδιο επίπεδο. Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα). Οι ψυχές συνομιλούν μέσα απ’ τα μάτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .