“Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε…”: Σάλος με δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού

3ef751_nikos_sergianopoulos

Σάλος έχει προκληθεί με τη δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού! «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας…»!

Η στενή συνεργάτιδα του αδικοχαμένου ηθοποιού παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την υπόθεση της δολοφονίας του αγαπημένου της φίλου.

Ο λόγος για την Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στον Κώστα Τσούρο. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή της στο σίριαλ του Mega, «Δύο Ξένοι»,

όπου υποδύθηκε τη μαμά της Μαρίνας Κουντουράτου κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη για τη σειρά μιας και ήταν προγραμματισμένο στον τρίτο κύκλο να παίξει και ο Θανάσης Βέγγος.

Τι δήλωσε η αγαπημένη “Ζωίτσα”

«Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των Δύο Ξένων τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δεν δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ναι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν.

Εγώ δεν θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του», είπε μεταξύ άλλων η Τιτίκα Στασινοπούλου.

 https://www.makeleio.gr/