ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΝΟ! ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ 35ΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ – «ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑ»(ΒΙΝΤΕΟ)

σκηνοθετησ

Ένας 35χρονος κατήγγειλε στην κάμερα πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη όταν ήταν 14 χρόνων.

Ένας 35χρονος άνδρας προχώρησε σε καταγγελία ότι παρενοχλήθηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη όταν ήταν 14 ετών.
Ο άνδρας, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε πως όταν ήταν 14 ετών γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος ήταν ήδη γνωστός.

«Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα “τι

κάνεις εκεί;”» αναφέρει ο άνδρας.

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του.

«Μου είπε, “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο;”. Εγώ του είπα ότι είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο». Όπως αναφέρει ο 35χρονος σήμερα: «Όταν του είπα αυτό το πράγμα, τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολείο και έπινα γάλα» αναφέρει.

Ο τότε 14χρονος αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε αλλά μετά από χρόνια έπεσε ξανά μπροστά του.

Πέντε χρόνια αργότερα πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται για να δώσει εξετάσεις και να γίνει ηθοποιός και έπεσε ξανά στον ίδιο άνθρωπο.

«Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Κληθείς να απαντήσει αν θα αποτανθεί σε κάποιο αρμόδιο δικαστικό όργανο εάν του ζητηθεί, ο 35χρονος είπε πως ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο και πως θα πάει και στις δικαστικές αρχές αν χρειαστεί.