Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΣΕ , ΔΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

skinothetis

Mέσα στο τσουνάμι των καταγγελιών και των αποκαλύψεων, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα με ένα κρεσέντο… ιερής ηθικολογίας, για να υποστηρίξει και αυτός με τη σειρά του πως είναι γνώστης περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης από συναδέλφους σε συναδέλφους

του και όχι μόνο.

Μπορεί όμως κανείς να φανταστεί τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπαθητική φυσιογνωμία που έχει συνδεθεί με οικογενειακές σειρές υψηλότατης τηλεθέασης;

Η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” λοιπόν της Παρασκεύής έρχεται να προκαλέσει “σεισμό” με την αποκάλυψη ενός ονόματος υπεράνω υποψίας, ενός Έλληνα ηθοποιού, δημοφιλούς, με υψηλές αμοιβές ο οποίος πιάστηκε να δίνει δημοσίως γλωσσόφιλα ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

Το θέμα όπως καταλαβαίνετε είναι απίστευτα σοβαρό και αναμένεται μετά από αυτή την αποκάλυψη ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ αύριο της εφημερίδος να σειστεί το πανελλήνιο!

Αυτή είναι η ηθική όλων αυτών των πρωταγωνιστών που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια μας μέσω δημοφιλών σειρών αλλά όταν κλέινουν τα φώτα της δημοσιότητας η ζωή τους είναι τόσο σκοτείνη που θα τρόμαζε κανείς και μόνο στην ιδέα..

Όλες οι αποκαλύψεις στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%9a%ce%95%ce%a5%ce%97%ce%a3-%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9f/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .