Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΝ ΑΧΜΕΤΗΔΕΣ --Χαμός στην Αμάρυνθο: Έσπασαν ξενοδοχείο οι Μουσουλμάνοι – Πάνω από 40 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

λαθρομεταναστες

“Στο πόδι” σηκώθηκε όλη η Αμάρυνθος στην Εύβοια τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο ξενοδοχείο “Στεφανία” όπου διαμένουν μετανάστες…

Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr για άγνωστους λόγους προκάλεσαν επεισόδια εντός της μονάδας όπου προκάλεσαν μεγάλες φθορές ενώ αναστάτωσαν όλη την περιοχή στο πόδι από τις φωνές τους.

Πάνω από 40 μετανάστες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη επιχείρηση της

Αστυνομίας. Κλιμάκια της Ασφάλειας, της Ομάδας Δ, της Β ΟΠΚΕ και Γ ΟΠΚΕ από την Ιστιαία συνοδεία κλουβών πέρασαν χειροπέδες στους ταραξίες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτήν την στιγμή βρίσκεται περιπολικό της ασφάλειας Χαλκίδος στο σημείο ενώ εντός του ξενοδοχείου υπάρχουν ακόμα κάποια άτομα….

Ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 17/02 προηγήθηκε άλλο επεισόδιο  στην είσοδο της Αμαρύνθου όπου έκλεισαν τον δρόμο. Ο λόγος είναι ότι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας σε ξενοδοχειακά καταλύματα μέσω του «Filoxenia» ενώ διακόπτεται η σύμβαση μίσθωσης με ξενοδοχεία σε όλη την χώρα σύμφωνα με το Αρμόδιο Υπουργείο.

eviathema.gr

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .