Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

Μάκης Δελαπόρτας: Είναι διαστροφή ένας 60χρονος να γουστάρει μία κοπέλα 19 ετών

 «Το να είσαι άνθρωπος είναι σπουδαίο αλλά το να είσαι τελικά σπουδαίος δεν σε κάνει απαραίτητα κι άνθρωπο» σημείωσε ο ηθοποιός

Μάκης Δελαπόρτας: Είναι διαστροφή ένας 60χρονος να γουστάρει μία κοπέλα 19 ετών

Τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο σχολίασε ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

«Ξέραμε πολλά αλλά για κάποια έπεσα από τα σύννεφα. Μια φορά ένας κωμικός κάτι αισθανόταν για εμένα και με κλείδωσε και δεν βγήκα στην σκηνή στην ώρα μου. Τον Γιάννη Δαλιανίδη τον φοβόμασταν για αυτό δεν θέλω να έχω στις δουλειές μου τώρα με φόβο… Όταν μιλάμε για αρσενικά παλιάς κοπής, είναι πολύ παλιάς κοπής. Μόνο το ρόπαλο λείπει και να κουβαλάμε τις γυναίκες στην πλάτη. Δεν είναι έτσι» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας τόνισε πως: «Ένας άνθρωπος 60 χρονών να γουστάρει μία κοπέλα 19 ετών κι ας είναι ενήλικη, το θεωρώ διαστροφή. Επειδή χρησιμοποιείς μόνο την εξουσία σου… Είναι αλαζονικό να διατυμπανίζει ένας ηθοποιός ότι είμαι ο πρώτος, ο καλύτερος της γενιάς μου, άσε να το κρίνει ο κόσμος… Το να είσαι άνθρωπος είναι σπουδαίο αλλά το να είσαι τελικά σπουδαίος δεν σε κάνει απαραίτητα κι άνθρωπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .