Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

Αθηνά Οικονομάκου: Από την σχολή ήξερα για ονόματα που είναι ψυχικά ασθενείς

«Χρησιμοποιείται η τέχνη για να εκδηλωθούν όλες οι ψυχικές ανωμαλίες» είπε για τις καταγγελίες

Αθηνά Οικονομάκου: Από την σχολή ήξερα για ονόματα που είναι ψυχικά ασθενείς

Τις καταγγελίες που καθημερινά αυξάνονται για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στον χώρο της Τέχνης σχολίασε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αθηνά Οικονομάκου.

«Αυτά δεν τα περίμενε κανείς γιατί συνήθως κουκουλώνονται. Στον χώρο μας είναι πιο εύκολο να βγεις και να τα πεις κι ήταν η στιγμή να γίνει. Με πρόσχημα την τέχνη, συμβαίνουν εγκλήματα. Από την σχολή ήξερα για ονόματα ότι είναι δύσκολοι, δύστροποι και ψυχικά ασθενείς άνθρωποι» είπε.

Και πρόσθεσε:

«Για χρόνια υπάρχει κυρίως στον χώρο του θεάτρου σαν υπόνοια ότι πρέπει να πονέσεις και να γίνει το είναι σου όλο ένα με το πάτωμα για να να νιώσεις έναν ρόλο με συγκεκριμένη μέθοδο και διδασκαλία, αυτό ήταν το φυσιολογικό. Ό,τι έτσι έρχεσαι πιο κοντά με την τέχνη. Ό,τι αυτός ο σκηνοθέτης έτσι δουλεύει. Μπορεί να σε χτυπά, να σου τραβά τα μαλλιά, να σε ξεγυμνώνει, να σε ντροπιάζει και να σε ξεφτιλίζει με τον λόγο του. Ότι θέλω πολύ να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο γιατί θα φτάσει τον εαυτό μου στα όριά του και μετά να πέσω στα χάπια».

«Ποιος θα με πίστευε και θα με καταλάβαινε;»

Όπως είπε η ηθοποιός η Τέχνη χρησιμοποιείται για να εκδηλωθούν ψυχικές ανωμαλίες.

«Αυτά γίνονταν στο όνομα της Τέχνης. Στον χώρο μας όλα μαθαίνονται κι όλοι ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Χρησιμοποιείται η τέχνη για να εκδηλωθούν όλες οι ψυχικές ανωμαλίες. Αυτοί που προέβαιναν σε τέτοιες πράξεις ήταν μεγάλοι σκηνοθέτες και δεν μπορούσες να μιλήσεις για αυτούς. Ποιος θα με πίστευε και θα με καταλάβαινε; Αλλά δεν είναι όλοι ψυχικά άρρωστοι, υπάρχουν κι υγιείς άνθρωποι και καλλιτέχνες με φως στην ψυχή τους. Καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και να μιλήσουν οι περιπτώσεις που αξίζουν να μιλήσουν. Όχι υπερβολές και να σκεπαστούν από πολλά μικρά τα σημαντικά».

Ο ερχομός του νέου παιδιού

Πριν λίγες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στο Instagram ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

«Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 στο εξάμηνο. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα», τόνισε.

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω. Κάποια στιγμή θα ειπωθεί. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Αν το ήξερε κάποιος θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ» είπε.

«Είναι χαρούμενος με το αδερφάκι ο Μάξιμος. Του έχει βγάλει και ονομασία, το λέει πιγκουάκι. Είναι πολύ γλυκός», είπε για τον πρώτο της γιο.

«Τον Φίλιππο δεν τον αφορά το κομμάτι της προβολής»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Γενικά και με τα χρόνια και με τον γάμο και το παιδί η σχέση περνάει από πολλά στάδια και από δυσκολίες. Δεν ήταν τυχαίο, θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τρόπο που χειρίζομαι τα μέσα. Δεν μας επηρεάζει καθόλου πια το δικό μου επάγγελμα» είπε.

«Ο άντρας μου με γοητεύει με το γεγονός ότι δεν τον αφορά καθόλου το κομμάτι της προβολής στα μέσα. Δεν έχει αλλάξει στάση. Ζορίστηκε με το θέμα των φωτογράφων, δεν τσακώθηκε γιατί είναι ευγενής, αλλά νομίζω ότι θα ήθελε. Ευτυχώς δεν μου έχουν συμβεί τρομερά περιστατικά» επισήμανε.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .