Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Στο νοσοκομείο ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος

filippos-elisavet334

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει νοσηλευόμενος τις επόμενες μέρες

Εκτάκτως στο νοσοκομείο «King Edward VII» του Λονδίνου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ «η Αυτού Υψηλότης, δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο νοσοκομείο "King Edward VII" το βράδυ της Τρίτης. Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να νοσηλευτεί προληπτικά καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία». «Ο Δούκας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης», καταλήγει η ανακοίνωση του παλατιού.

Σημειώνεται πως το παλάτι δεν αποκάλυψε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη μεταφορά του δούκα του Εδιμβούργου στο νοσοκομείο.  Σύμφωνα με τη Sun αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας εισάγεται στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η Daily Mail η ασθένεια του Φιλίππου πιστεύεται ότι δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν λογίζεται ως έκτακτη ανάγκη. Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια ανέφεραν πως ο Φίλιππος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο πριν περπατήσει χωρίς βοήθεια.  


Κατά το παρελθόν νοσηλεύτηκε με λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, με μπλοκαρισμένη στεφανιαία αρτηρία ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Μάλιστα και πριν από δύο χρόνια είχε μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο από το Σάντριγχαμ για «παρατήρηση και θεραπεία».

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ παραμένει στο κάστρο του Γουίνδσορ όπου βρέθηκε τα Χριστούγεννα καθώς λόγο της πανδημίας η ίδια και ο πρίγκιπας δεν ταξίδεψαν στο Σάντριγχαμ. Υπενθυμίζεται πως πριν ένα μήνα έγινε γνωστό ότι τόσο η βασίλισσα όσο και σύζυγός της έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

 Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .