Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη ο γιατρός που «παρέλυσε» στην Κέρκυρα

Απορώ για το γεγονός πως έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δικηγόρου του Γ. Κοντού στο corfutvnews.gr

Ο κ. Κοντός αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του κ. Σκιαδόπουλου τόνισε ότι «όπως ξέρετε χθες υπήρξε ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο προκάλεσε στον κ. Σκιαδόπουλο μεγάλη αδυναμία σχεδόν παράλυση στα κάτω του άκρα.

Αυτό βεβαίως είναι κάτι το οποίο το ιατρικό προσωπικό της Κέρκυρας και όχι μόνο το ψάχνουν. Σήμερα το απόγευμα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων αφού εξετάστηκε από νευρολόγο και κρίθηκε αναγκαίο μετά από απόφαση και του Νοσοκομείου Κέρκυρας. Είναι ένα γεγονός απολύτως υπαρκτό και θέλω να διαψεύσω οποιοδήποτε ψήγμα ή υπονοούμενο έχει ειπωθεί αναφορικά με την ύπαρξη ή μη του γεγονότος».

Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη

Σύμφωνα με τον κ. Κοντό ο κ. Σκιαδόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Πνευμονολόγου κ. Βασιλακόπουλου θέλει να προσφύγει στην δικαιοσύνη. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ...

πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα.

«Ε θέλω να διαψεύσω τα λεγόμενα του κύριου Βασιλακοπούλου που πραγματικά απορώ πως έχουν κάνει το γύρο όλου του διαδικτύου και όλων των Μπλοκ σε όλη την Ελλάδα. Και απορώ για το γεγονός πως έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως. Είναι κάτι για το οποίο πρώτη φορά στη ζωή μου διαπιστώνω να συμβαίνει. Ξεκαθαρίζω πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα λεγόμενα του και καλό θα ήταν να τα ανακαλέσει και θα βρούμε και τρόπο να του το πούμε επισήμως να τα ανακαλέσει σε διαφορετική περίπτωση ήδη ο κ. Σκιαδόπουλος έχει χορηγήσει την εντολή να κινηθούμε νομικά σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο», ανέφερε ακόμη ο δικηγόρος του γιατρού.



p


http://wwwaristofanis.blogspot.com/2021/02/blog-post_44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .