Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

Δήλωση-σοκ στα δικαστήρια! Ο Κούγιας «συνδέει» τον Λιγνάδη με Ταχτσή, Κουμανταρέα και Σεργιανόπουλο: «Ήταν δούλοι των παθών τους αλλά όχι βιαστές»…


Σε τρία σημαντικά πρόσωπα της Τέχνης με σεξουαλικές «ιδιαιτερότητες» που απέβησαν μοιραίες για τη ζωή τους καθώς βρέθηκαν άγρια δολοφονημένα μέσα στα σπίτια τους, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, βγαίνοντας μαζί με τον εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη από το προγραμματισμένο ραντεβού τους με την ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο.

«Ήμουν δικηγόρος του Ταχτσή. Κι αυτός όπως κι ο Κουμανταρέας και ο Σεργιανόπουλος ήταν δούλοι των παθών τους. Άλλο να είσαι δούλος των παθών σου κι άλλο βιαστής», είπε ο κ. Κούγιας ο οποίος αφού ξεδίπλωσε μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους όλη τη δικογραφία, είπε πως πρώτη φορά στα κοντά 50 χρόνια που δικηγορεί, βλέπει τέτοια χοντροκομμένη κατασκευή κατηγορητηρίου.

Παράλληλα, άφησε σαφώς να εννοηθεί πως ο πελάτης του θα αθωωθεί και ανακοίνωσε πως υπέβαλλαν ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας.

Ο Λιγνάδης που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή πήρε από την ανακρίτρια προθεσμία για αύριο το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί.

Ο συνήγορός του, απέδωσε σε αντιζηλίες και σε φθόνο τις καταγγελίες εναντίον του εντολέα του. Επίσης ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι κατέθεσε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας αναφέροντας ότι ο εντολέας του δεν εκλήθη να δώσει εξηγήσεις.

«Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και ζητήσαμε τα εξής. Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος  εισαγγελέας που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση περιόρισε το αποδεικτικό υλικό στην κατάθεση από τις μηνύσεις των φερόμενων παθόντων, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε ο κ. Κούγιας.

«Σύμφωνα με τις δικονομικές διατάξεις, προκαλείται απόλυτη ακυρότητα, όταν ο φερόμενος πως διέπραξε οποιαδήποτε πράξη, είτε πλημμέλημα είτε κακούργημα, δεν κληθεί προηγουμένως να λάβει αντίγραφα των καταγγελιών των μαρτυρικών καταθέσεων και να καταθέσει είτε γραπτές είτε προπφορικές εξηγήσεις σε αυτόν που κάνει την προανάκριση» συνέχισε.

«Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

 https://patkiout.gr/showbiz/dilosi-sok-koygia-gia-lignadi-quot-tachtsis-koymantareas-kai-sergianopoylos-itan-doyloi-ton-pathon-toys-alla-ochi-viastes-quot/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .