Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

Τι σημαίνει «συγκαλύπτω»; Αποτρέπω την αποκάλυψη μιας αξιόμεμπτης πράξης, ενός σκανδάλου, της αλήθειας και με τον τρόπο αυτό αποκρύπτω, κουκουλώνω, αποσιωπώ τη δράση του ενόχου. Η πράξη αυτή με κάνει συνένοχο της αξιόμεμπτης και αξιόποινης πράξης, γιατί συνεργώ στη συγκάλυψη αυτής. Οι πρωταγωνιστές της συγκάλυψης είναι αυτοί που θα έπρεπε να φέρουν στο φως της δικαιοσύνης την υπόθεση της παιδοφιλίας  και να προστατεύσουν την κοινωνία από παιδόφιλους που τελούν σε σχέση εμπιστοσύνης με ανυποψίαστους γονείς. Όφειλαν όλοι αυτοί να επισπεύσουν κάθε απαιτούμενη διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση και να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Όφειλαν οι αρχές να κινητοποιηθούν αμέσως και να προχωρήσουν στην προσαγωγή των κατηγορούμενων και στην εξέταση του παιδιού από ειδικούς.

Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 339
Αποπλάνηση παιδιών
                 
1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15  ετών ή το παραπλανά  με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 342
Κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια

1. Ο ενήλικος ο οποίος ενεργεί ασελγείς πράξεις με ανήλικο, τον οποίον του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει ή να τον φυλάσσει, έστω και προσωρινά, τιμωρείται ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, όχι όμως και τα δεκαοκτώ έτη, με κάθειρξη.
2. Συνιστά επιβαρυντική περίσταση η τέλεση της πράξης της πρώτης παραγράφου:
α) από οικείο,
β) από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του,
γ) από εκπαιδευτικό, παιδαγωγό, γυμναστή ή άλλο πρόσωπο που παραδίδει μαθήματα στον ανήλικο,
δ) από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου,
ε) από κληρικό με τον οποίο ο ανήλικος διατηρεί πνευματική σχέση,
στ) από ψυχολόγο, ιατρό, νοσοκόμο ή από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες του στον ανήλικο.
ζ) από πρόσωπο που καταχράται τη διανοητική ή σωματική αναπηρία του ανηλίκου.
3. Ο ενήλικος ο οποίος με χειρονομίες, με προτάσεις ή με εξιστόρηση, απεικόνιση ή παρουσίαση πράξεων που αφορούν τη γενετήσια ζωή προσβάλλει την αιδώ ανηλίκου, τον οποίον του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει ή να τον φυλάσσει, έστω και προσωρινά, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και αν η πράξη τελείται κατά συνήθεια με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. Η παράγραφος 2 εφαρμόζεται αναλόγως και στις περιπτώσεις αυτές.

Στο έγκλημα της αποπλάνησης παίδων, ο χαρακτηρισμός της πράξεως ως ασελγούς εξαρτάται από τις ειδικές περιστάσεις αυτής, του τόπου, του χρόνου και του τρόπου τελέσεώς της, αλλά και των ιδιοτήτων των προσώπων, μεταξύ των οποίων τελέσθηκε. Έτσι, ως ασελγής πράξη νοείται όχι μόνον η συνουσία, αλλά και κάθε άλλη ενέργεια που ανάγεται στην γενετήσια σφαίρα και αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών, όπως είναι η θωπεία των γλουτών και του στήθους.
Η αρεοπαγιτική νομολογία (399/2003 Α.Π. και 1138/2009 Α.Π.) έκριναν ότι αποπλάνηση παιδιών έχουμε όχι αναλόγως της συγκεκριμένης σεξουαλικής προσβολής που υφίσταται ο/η ανήλικος, αυτής που ο ποινικός νομοθέτης διαβάθμισε σε ασελγή πράξη/ασελγή χειρονομία, αλλά ότι το κριτήριο ανευρίσκεται στο κατά πόσον ο κατηγορούμενος προσέβαλε το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών, καθώς και κατά πόσον ο δράστης κατείχετο  (όταν χάϊδευε το στήθος, τους γλουτούς και τα οπίσθια) από έντονο ηδονιστικό σκοπό και γενετήσια επιθυμία. Με ένα τέτοιο σκεπτικό όχι μόνο ακυρώνεται ο ορισμός της ασελγούς πράξης, ως της συνουσίας και κάθε άλλης αναλόγου βαρύτητας σεξουαλικής πράξης του δράστη, για την οποία όχι μόνο οι εκπρόσωποι της ποινικής επιστήμης ομόφωνα θεωρούν ότι αυτή είναι η ουσιώδης διάκριση μεταξύ ασελγών πράξεων και χειρονομιών, αλλά και της κρατούσας γνώμης στη νομολογία, μόνο όμως όταν πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα στρεφόμενο κατά ενηλίκου και όχι ανηλίκου, αναγάγοντας τον ηδονιστικό σκοπό του δράστη σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ για περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων που πιο ξεκάθαρες δεν θα μπορούσαν να είναι. ‘Ετσι ο ΄Αρειος Πάγος με την υπ’αρίθμ. 921/1996 απόφασή του αναίρεσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, που είχε αθωώσει κατηγορούμενο ο οποίος «βάζοντας τη γλώσσα του μέσα στο στόμα 11χρονου αγοριού, του κατέβασε το μπλουζάκι του και τον φιλούσε στο στήθος του, γλείφοντάς τον με τη γλώσσα του, στη συνέχεια τον ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι του, τού αφαίρεσε τα ρούχα και τα εσώρουχά του και χαϊδεύοντας τον ανήλικο, ξάπλωσε πάνω στο σώμα του, ακουμπώντας τα γεννητικά του όργανα στο γυμνό πρωκτό του παιδιού τριβόταν πάνω του, ικανοποιώντας τη γενετήσια ορμή του», με την καταληκτική αιτιολογία ότι στο δικαστήριο παρέμειναν  αμφιβολίες!!! «ως προς το κατά πόσον οι εν λόγω χειρονομίες έγιναν εκ μέρους του κατηγορουμένου για την ικανοποίηση ή έστω τη διέγερση της γενετήσιας ορμής του ή έγιναν απλώς από μέρους του στα πλαίσια του χαριεντισμού αυτού προς τον ανήλικο»!!! Οι συγκεκριμένοι δικαστές διείδαν δηλαδή
ένα καινούριο «παιχνίδι» και σκέφθηκαν ότι είναι κρίμα να τιμωρήσουν έναν άνθρωπο που παίζοντας δίνει χαρά σε ένα αγοράκι. Η «πρωτοτυπία» του σκεπτικού αυτής της απόφασης μπορεί να συγκριθεί μόνο με μια αντίστοιχη απόφαση Γερμανού Δικαστή στα χρόνια του εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος στη Γερμανία, ο οποίος έκρινε ότι ο δράστης, που έτριβε το χέρι του γυμνό αιδοίο ενός 12χρονου κοριτσιού, δεν έχει τελέσει αποπλάνηση παιδίσκης, ούτε στην ολοκληρωμένη μορφή της, ούτε καν στο στάδιο της απόπειρας, αφού ο δράστης με την ενέργεια του αυτή δεν ικανοποίησε τη γενετήσια επιθυμία του, αλλά απλώς ήθελε να διαπιστώσει... μέχρι ποιού σημείου θα τον άφηνε να προχωρήσει το κοριτσάκι.
Στην χωριατούπολη που ζω οι δικαστές είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, οι δικηγόροι είναι όλοι γνωστοί  και φιλαράκια, όλοι αυτοί μαζί με την αστυνομία είναι μια καλή παρέα.
Ως παράδειγμα θα φέρω τον Χ.Μ δικηγόρο της Α.Σ (μάνας), το γραφείο του οποίου στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με την εισαγγελία της χωριατούπολης. Όλοι γνωστοί, σαν να λέμε μια πόρτα, γείτονες. Μάλιστα ο συγκεκριμένος Χ.Μ δικηγόρος της Α.Σ (μάνας) είχε βάλει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος σε έναν δημοτικό συνδυασμό το 2014. Δεν έχει παιδιά δικά του και έχει πολύ παθιαστεί με την «οικογενειακή μου υπόθεσή» περισσότερο από ότι ταιριάζει σε δικηγόρο. Ακόμη δεν έχει αποκαλύψει ποιος τον πληρώνει για τις υπηρεσίες που νυχθημερόν προσφέρει στην Α.Σ (μάνα), όπου εκτός από δικηγόρος της είναι και ταξιτζής της. Ο Χ.Μ δικηγόρος της Α.Σ (μάνας) την χαϊδεύει στην πλάτη και χαζογελάνε στους διαδρόμους του πρωτοδικείου, μάλιστα της δείχνει τα δικόγραφα να τα διαβάσει, μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι δεν ξέρει καθόλου γράμματα, όχι ελληνικά ούτε αλβανικά δεν ξέρει να διαβάζει. Άραγε όσα αυτός γράφει στα δικόγραφα αυτή τα καταλαβαίνει; Τα έχει διαβάσει ποτέ; Τις μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα ποιος της υπαγορεύει; Έχουν αναρωτηθεί για όλα αυτά οι έντιμοι δικαστές της χωριατούπολης;;;; Την έχει γνωρίσει στις φίλες και τους φίλους του στις γραμματείες της εισαγγελίας και του πρωτοδικείου και όλοι την συμπονούνε. Έχει τύχει να δούμε την Α.Σ (την μάνα) πολλές φορές σταυροπόδι να κουβεντιάζει γελώντας με οικειότητα και σπαστά ελληνικά μέσα σε αυτά τα γραφεία.  Η αστυνομικίνα των δικαστηρίων την λατρεύει, έχουν και τηλεφωνική επικοινωνία, μόλις φτάσουμε εμείς την ειδοποιεί και έρχεται. Μας θεωρεί ηλίθιους, μας αγριοκοιτάζει και εξαντλεί την αυστηρότητα της εάν
τυχόν ψιθυρίσουμε στον διάδρομο. Όλη η αστυνομία λατρεύει την Α.Σ (την μάνα), οργάνωσαν ολόκληρες επιχειρήσεις να βουτήξουν τα παιδιά μου υποτίθεται για να τα δώσουν σε αυτήν, γνώριζαν φυσικά για τις μηνύσεις που έκανα για «Κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια», όμως η απάθεια και η αδιαφορία τους είναι πρωτάκουστες.  Όπως ήδη έχει γίνει κατανοητό δεν έχω να κάνω με την εν διαστάσει σύζυγό μου σε μια διεκδίκηση επιμέλειας παιδιών, αλλά με ολόκληρο κύκλωμα που έχει «στρατηγό» τον ταπεινόσχημο γέροντα Ι.Κ. Ο υποτακτικός του γέροντα Ι.Κ. σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου είναι πρώην υψηλόβαθμος δικαστικός ο Β.Ν, τον γιό του οποίου τον Ε.Ν έχει δικηγόρο του, αλλά καυχιέται γιατί έχει πνευματικοπαίδι και την κόρη του εν λόγω δικαστικού την Χ.Ν.
Η κατάσταση στην χωριατούπολη είναι αφόρητη, δεν υπάρχει δικαιοσύνη για μένα και τα παιδιά μου, ο γέροντας Ι.Κ έχει σαρώσει τα πάντα και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ζει σε αυτή την περιοχή τουλάχιστον 40 χρόνια, γνωρίζει αρχές και εξουσίες, έχει γνωστούς των γνωστών, φίλους, πνευματικοπαίδια, δεσποτάδες, μοναχούς και μοναχές, παπάδες, παπαδιές, τους πάντες γνωρίζει και αυτούς που χρειάζεται θα τους πλησιάσει και θα τους γνωρίσει. Μαζεύει χρόνια ψηφαλάκια σε πολιτικούς, δημάρχους, συμβούλους. Πηγαίνει πελατεία σε δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες. Είναι ένας περιφερόμενος από σπίτι σε σπίτι αρχιμανδρίτης που ξέρει καλά από δημόσιες σχέσεις. Χώνεται παντού, αγαπάει την διαπλοκή, την εξουσία, την δόξα και τα ανακατέματα σε οικογένειες για την ικανοποίηση του πάθους του. Πως μπορώ εγώ να τα βάλω με ένα τέτοιο «κύκλωμα» που στο όνομα Του Θεού εγκληματεί;;;
Εξαίρεση δικαστών, υπαλλήλων γραμματείας - Λόγοι εξαίρεσης. Αρθρο 52. 1. Δικαστές, εισαγγελείς και υπάλληλοι της γραμματείας, με οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν, μπορούν να προτείνουν την εξαίρεσή τους ή να εξαιρεθούν από οποιοδήποτε διάδικο: α) αν είναι διάδικοι ή συνδέονται με έναν από τους διαδίκους ως συνδικαιούχοι, συνυπόχρεοι ή είναι υπόχρεοι σε Αποζημίωση ή έχουν άμεσο ή έμμεσο συμφέρον στη δίκη, β) αν συνδέονται με κάποιο διάδικο σε ευθεία γραμμή, με συγγένεια εξ αίματος ή εξ αγχιστείας ή με υιοθεσία, αν είναι συγγενείς σε πλάγια γραμμή με συγγένεια εξ αίματος έως τον τέταρτο βαθμό ή με συγγένεια εξ αγχιστείας έως το δεύτερο βαθμό, αν είναι ή υπήρξαν σύζυγοι ή μνηστήρες ενός από τους διαδίκους, γ) αν είναι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, σε ευθεία γραμμή ή συνδέονται με υιοθεσία, ή είναι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας σε πλάγια γραμμή έως το δεύτερο βαθμό προσώπου, το οποίο παίρνει μισθό ή άλλη χορηγία με χρηματική αξία είτε για τις υπηρεσίες που παρέχει, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο από φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή οποιασδήποτε μορφής εταιρία που έχουν άμεσο ή έμμεσο ιδιωτικό συμφέρον στην έκβαση της δίκης, δ) αν στην ίδια υπόθεση εξετάστηκαν ως μάρτυρες ή παραστάθηκαν ως δικηγόροι ή γενικά ως πληρεξούσιοι ή παραστάθηκαν ή μπορούν να παραστούν ως νόμιμοι αντιπρόσωποι κάποιου από τους διαδίκους, ε) αν διεξήγαγαν την υπόθεση, από την οποία προήλθε η διαφορά ή έχουν ενεργήσει στη δίκη ως πραγματογνώμονες ή σύμβουλοι ή διαιτητές ή έχουν συντάξει το έγγραφο που προσβάλλεται ή είχαν μετάσχει στη σύνθεση του δικαστηρίου του οποίου η απόφαση είχε προσβληθεί με έφεση ή αναίρεση,
στ) αν έχουν προκαλέσει ή προκαλούν υπόνοια μεροληψίας, ιδίως αν έχουν με κάποιο διάδικο ιδιαίτερη φιλία, ιδιαίτερες σχέσεις καθηκόντων ή εξάρτησης, έριδα ή έχθρα. 2. Οι εισαγγελείς δεν εξαιρούνται, όταν ενεργούν ως διάδικοι.
Για να υπάρξει δικαιοσύνη στη δική μου υπόθεση πρέπι να γίνει ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΤΟΥΠΟΛΗΣ. Πρέπει οι δίκες να γίνουν στην Αθήνα!!!!!
Το «κύκλωμα» στο πρόσωπο της Α.Σ (μάνας) βρήκε τρόπο να βουτήξει 3 παιδιά και να τα εξαφανίσει, οι αποφάσεις, οι ενέργειες, η εμπάθεια στο πρόσωπο μου, η μεροληψία τους, το ανελέητο κυνήγι από την πρώτη στιγμή στις 26-7-2014 αποδεικνύουν  την διαπλοκή της δικαιοσύνης με εκκλησιαστικά πρόσωπα, αστυνομία, δικηγόρους, υπαλλήλους σε υπηρεσίες και ντόπια συμφέροντα. Μάλιστα ο ανεκδιήγητος και αδίστακτος Χ.Μ δικηγόρος της Α.Σ (μάνας) γράφει σε δικόγραφα ότι «είμαι ψυχασθενής» και λόγω ιστορικού φαντάζομαι πράγματα. Πρέπει όμως να το έχουμε πάθει οικογενειακώς αυτό το «παραλήρημα» γιατί δεν εξηγείται να «φανταζόμαστε» όλοι τα ίδια περιστατικά και να βιώνουμε τις  ίδιες καταστάσεις!!  

Ας δούμε λοιπόν το ιστορικό: Στο κεφάλαιο «ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ» περιγράφω την 3μηνη σχεδόν παραμονή μου στην  Αλβανία και την κατάσταση στην οποία περιήλθα «……με πότιζαν με ναρκωτικές ουσίες (εμποτισμένο χασίς) και εθίστηκα χωρίς να το καταλάβω. Γύρισα στην Ελλάδα ένα κουρέλι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να δουλέψω, να φάω και το νευρικό μου σύστημα κατέρρευσε». Αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο γιατί ως προς το πρώτο μέρος του «η αξία των ναρκωτικών που κατέσχεσε εντός του 2014 η αλβανική αστυνομία φτάνει στο εντυπωσιακό ύψος των 6,4 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 60% του ΑΕΠ της Αλβανίας»
 και ως προς το δεύτερο, δηλαδή την κατάρρευση του συστήματός μου απαντώ  ότι:
 «Επίσης ψυχωτική διαταραχή μπορεί να προκληθεί από ουσίες, είτε κατά την τοξίκωση από αυτές, είτε κατά τη διάρκεια του στερητικού συνδρόμου από αυτές. Τέτοιες ουσίες είναι: το αλκοόλ, οι αμφεταμίνες, η κοκαϊνη, η κάνναβη, τα αγχολυτικά, τα υπνωτικά κ.α.»
Η Θεραπεία όταν τα ψυχωτικά συμπτώματα οφείλονται σε κάποια άλλη υποκείμενη αιτία π.χ ουσίες  θεραπεύονται όταν αναστρέψουμε την υποκείμενη αιτία, δηλαδή τις ουσίες. Οι ψυχωσικές διαταραχές  είναι συνήθως αναστρέψιμες μετά από σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της χρήσης.
Απαντώ στον ανεκδιήγητο και αδίστακτο  Χ.Μ δικηγόρο της Α.Σ (μάνας) ότι έχουν περάσει  8 χρόνια από το ταξίδι στην Αλβανία και οι «παραισθήσεις» έχουν προ πολλού τελειώσει!!!! Φυσικά κατανοώ ότι δεν έχει άλλο τρόπο να πλήξει την προσωπικότητά μου πέραν του στιγματισμού μου και της συνεχούς μονομερούς επανάληψης της ψυχικής μου κατάρρευσης λόγω κατάχρησης ουσιών στην Αλβανία κατά την περίοδο του γάμου μου.  
 «Ο λύκος στην αντάρα χαίρετε» λέει μια σοφή παροιμία και κάποιοι κάτοικοι της περιοχής μου χάρηκαν με όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και άρχισαν το πλιάτσικο. Πήραν τις καραμπίνες και παριστάνοντας τους κυνηγούς σκότωναν τα γουρούνια μου και γέμισαν τους καταψύκτες τους. Ούτε που το σκέφτομαι γιατί είναι μηδέν μπροστά στην ασφάλεια των παιδιών μου, το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι όταν σε βλέπουν σε στιγμή αδυναμίας σου δίνουν μια για να σε τελειώσουν μια ώρα γρηγορότερα.
Τι να πω για τους 3 δικηγόρους που άλλαξα μέσα σε 4 μήνες, ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Απαθείς, αδιάφοροι, πουλημένοι, σε διατεταγμένη υπηρεσία με την άλλη πλευρά να δίνουν όλες τις πληροφορίες που ξέρουν, σε πουλάνε και σε αγοράζουν, σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου και σου τρώνε τα λεφτά.
Τι να πω για φίλους και συγγενείς που βοηθούσα και τάιζα τόσα χρόνια, πάντοτε στο τέλος μένουν λίγοι και πάντοτε αυτοί οι λίγοι φτάνουν.
Τι να πω για τον πρόεδρο του χωριού και τον δήμαρχο της πόλης, οι πλάτες πάντοτε γυρνάνε στους μικρούς σαν και μένα  και έτσι μαζί με τους υπόλοιπους συγκαλύπτουν το έγκλημα. Είδαν τις ψευδείς βεβαιώσεις νοσοκομείου  της Α.Σ (μάνας) και παραδέχτηκαν ότι φαίνονται και είναι πλαστές, είπαν ότι θα με βοηθήσουν, αλλά απλά το συγκάλυψαν.
Τι να πω για τον δεσπότη της περιοχής που τον πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε «και εγώ τι θέλεις να κάνω, δεν μπορώ να του τραβήξω το αυτί του Ι.Κ γιατί ανήκει σε άλλη μητρόπολη»!!
Τι να πω για το μοναστήρι που 22 χρόνια υπηρέτησε η αδελφή μου ως μοναχή και όταν έφυγε δεν της έδωσαν τα χρήματα που προέρχονταν από δικά της εισοδήματα. Που τόσα χρόνια γνώριζαν για τις παιδοφιλικές  ορέξεις του Γ.Π (αξιόπιστου μάρτυρα της μάνας) και το κρατούσαν μυστικό. Που έμαθαν (εάν δεν γνώριζαν ήδη) για τις παιδοφιλικές  ορέξεις του γέροντα τους Ι.Κ, του έκαναν και γιορτή για να μην χάσουν το γόητρο τους και πάψουν οι αφελείς πιστοί να ρίχνουν τον οβολό τους.

Τι να πούμε, τα βλέπουμε κάθε μέρα, τα είδαμε πρόσφατα με την σιωπή για όσα συνέβαιναν «στον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων», είδαμε τις «κακοποιήσεις και τη συγκάλυψη από το Βατικανό», δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για συγκάλυψη γύρω από δίκτυο παιδοφιλίας στο Ουέστμινστερ τη δεκαετία του '80: Δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι είχε φτάσει στα χέρια του υλικό που έδειχνε πως o υπουργός Εσωτερικών της Θάτσερ, Λίον Μπρίταν, «έθαψε» σχετικές καταγγελίες και εμπόδισε τη διερεύνησή τους. Σάτυροι και παιδόφιλοι διδάσκουν ακόμα σε σχολεία εκμεταλλευόμενοι την ανοχή αλλά και τη συγκάλυψη που τους παρέχουν τα πειθαρχικά συμβούλια. Όλοι παρακολουθήσαμε την αρρωστημένη δράση του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου, του παιδεραστή του Περιστερίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αρκετοί στο Περιστέρι γνώριζαν τη δράση του παιδόφιλου. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, δεν ήταν λίγες οι φορές που στον τοίχο του μίνι μάρκετ άγνωστοι είχαν γράψει τη λέξη «παιδεραστής». Φράση την οποία «εξαφάνιζαν» άμεσα με μπογιά οι οικείοι του 40χρονου. Γείτονες λένε ότι τον είχαν καταλάβει στη γειτονιά, αλλά αντί να πάνε στην αστυνομία να τον καταγγείλουν, το έγραψαν στον τοίχο!
H Becky Ianni ήταν εννέα ετών όταν η ενορία της, σε µια γειτονιά της Αλεξάνδρειας, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, απέκτησε νέο ιερέα. Ο πατέρας Ουίλιαµ Ράινεκε ενσωµατώθηκε αµέσως στην τοπική κοινότητα. Οι άντρες τον σέβονταν, οι γυναίκες τον έβρισκαν γοητευτικό, τα παιδιά τον λάτρευαν. Οι γονείς της Becky τον συµπάθησαν τόσο, που σύντοµα µπήκε στον στενό φιλικό κύκλο τους. Συχνά, µάλιστα, τον καλούσαν να περάσει µαζί τους τις καλοκαιρινές διακοπές του. Αλλά κι εκείνος τους έδειχνε µε κάθε τρόπο την αγάπη του. Έκανε, µάλιστα, δώρο στην οικογένεια την πρώτη τους έγχρωµη τηλεόραση. Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του ’60.
«Στο υπόγειο του σπιτιού µας -την ώρα που η µητέρα µου, επάνω, ετοίµαζε το δείπνο- µε κακοποίησε για πρώτη φορά», µου λέει η Becky από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραµµής. «Και συνέχισε να το κάνει, µόνο που έκτοτε προτιµούσε το σκευοφυλάκιο της εκκλησίας. Ηθελα να πεθάνω από ντροπή, αλλά δεν τολµούσα να µιλήσω σε κανέναν. Ως πιστή καθολική, είχα διδαχθεί να σέβοµαι τον ιερέα, να τον υπακούω, να τον εµπιστεύοµαι τυφλά. Θεωρούσα πως ήταν εκφραστής του Λόγου του Θεού. Από τους γονείς µου είχα µάθει πως έπρεπε να σηκώνοµαι κάθε φορά που έµπαινε στο δωµάτιο. Κι εκείνος, από την άλλη, µε απειλούσε ότι θα πήγαινα στην κόλαση αν αποκάλυπτα οτιδήποτε. Τον πίστευα…»
Κάποιοι θα πουν ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στους παπικούς,  εμείς είμαστε «ορθόδοξοι», άσπιλοι και αμόλυντοι, είναι μεγάλο λάθος να σκεφτόμαστε έτσι γιατί και οι γονείς της Becky το ίδιο πίστευαν και έμαθαν και την Becky να πιστεύει το ίδιο. Άθελά τους λοιπόν συγκάλυψαν το έγκλημα που ο εν λόγω «ιερέας» έκανε ξανά και ξανά πάνω στο παιδί τους!!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ  ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .