Η ΜΗΔΕΙΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΤΟ ... ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ...Η «Μήδεια» είναι μια τραγωδία που, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ταιριάζει απόλυτα στον ξεπεσμένο «Μωυσή» ...ΜασCούλη. ..

Η σύγκριση μεταξύ της «Μήδειας» και της κακοκαιρίας του 2008 είναι απολύτως τεκμηριωμένη.

Την έκανε χθές το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real FM ο έγκριτος μετεωρολόγος της ΕΜΥ Παναγιώτης Γιαννόπουλος,

λέγοντας ότι η «Μήδεια» είναι το αντίστοιχο της κακοκαιρίας του 2008!

Η «Μήδεια» είναι μια τραγωδία που, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ταιριάζει απόλυτα στον ξεπεσμένο «Μωυσή» ΜασCούλη.

Αυτή η κακοκαιρία ήταν αρκετή για να δείξει το «μύθο» της κυβέρνησης ΜασCούλη, που ούτε τα μπουκωμένα ΜΜΕ δεν μπορούν να συγκαλύψουν.

Το 2008 το κράτος υπο την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, στάθηκε στο ύψος του, ενώ σήμερα διασύρεται από το επιτελικό κράτος του ΜασCούλη και του Γεραπετρίτη.

Τα μπουκωμένα ΜΜΕ ναι μεν δεν μπορούν να συγκαλύψουν την ανικανότητα του ΜασCούλη, όμως δεν λένε ούτε μια λέξη αλήθειας για το πόσο ποιο ικανοί και πόσο ποιο αξιοπρεπής ήταν η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή με υπερυπουργό Εσωτερικών τον Προκόπη Παυλόπουλο σε ανάλογες περιστάσεις.

Φυσικά και δεν τολμούν να κάνουν τις συγκρίσεις γιατί όλο το Σημιτέικο και τα ΜΜΕ που ελέγχει απολύτως ακόμη επιχειρούν να ξεχαστεί ο τεράστιος ρόλος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή σε όλα τα επίπεδα.

Όσο και αν επιχειρεί ο Σημίτης και τα μπουκωμένα ΜΜΕ να στηρίξουν τον ΜασCούλη και να ψευδολογούν σε βάρος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή δεν θα τα καταφέρουν.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Έχει γούστο να κατέβασαν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ τους διακόπτες της ΔΕΗ, για να μην έχουμε διακοπές ρεύματος...