Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Λες και δεν σας ξέρω ρε δουλάκια


Nikos Rouspis

Λες και δεν σας ξέρω ρε δουλάκια, μισό αιώνα στη μάπα σας έφαγα ρε γαμημένοι
Το 1974, μετα από μια σκληρή επταετή δικτατορία, που την πληρώσανε λίγοι, κατεβήκατε σούμπιτοι στο αεροδρόμιο, να υποδεχθείτε τον σωτήρα σας τον Καραμανλή και να τον κάνετε πρωθυπουργό για οκτώ χρόνια, παρόλο που έκανε το αδίκημα συνεργασίας με τη χούντα ...στιγμιαίο.
Το 1981 φέρατε από την Αμέρικα τον Ανδρέα, επειδή σας είπε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και μετά δεν είπατε κουβέντα ούτε για το ότι μείνατε στο ΝΑΤΟ ούτε για την ΕΟΚ, μιας και μιά χαρά ροκανίζατε τις επιδοτήσεις.


Αλλά και το 1985 πάλι τον ημιθανή Ανδρέα φέρατε, μετά τον Χέρφιλντ στην εξουσία, γιατί σας άρεσε που ήτανε μάγκας και έκανε νόημα να κατέβει από το αεροπλάνο το τσουλάκι, που δεν είχε αφήσει πούτσα όρθια και έγινε κυρία πρωθυπουργού.
Μετά παλιδρομήσατε, μέχρι που είδατε την ελπίδα (τρομάρα σας) στον Τσιπρόπουστα και την παρέα του, που ήταν και καλά αριστερός αλλά δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του.
Κι' αφού γκώσατε και απ' αυτόν, βγάλατε τον Κούλη να σάξει τα πράγματα και τώρα τον βρίζετε
Αμα αδειάσετε κλάστε μου τ' αρχίδια, γιατί τίποτα άλλο δεν μπορείτε να κάνετε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .