Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Γουστάρουν οι Έλληνες τη φυλακή πολύ τη γουστάρουν !---ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ… ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, γράφαμε με χιουμοριστική διάθεση σε υστερόγραφό μας: «Μια δημοσκόπηση μωρέ! Μια δημοσκόπηση θέλουμε τώρα! Που να δείχνει τον… καλυτερότερο στο 90% και την «ψαλίδα» ν’ ανοίγει και να φτάνει το… 70%! Σπεύστε εταίρες!».

Oh, yes! Έσπευσαν! Με πρώτη και… καλυτερότερη την Opinion Poll!

Βέβαια, δε δείχνει τον… καλυτερότερο στο 90% και την ψαλίδα στο… 70%, όπως καθ’ υπερβολή ζητούσαμε, αλλά…

κάπου εκεί κοντά!

Μάλιστα, η δήθεν «δημοσκόπηση» -που δεν έγινε ποτέ και γράφτηκε βιαστικά «στο πόδι»- αφορά μόνον την περιφέρεια Αττικής και εμφανίζει την Νουδούλα να… σαρώνει, με διαφορά… 17,3% από τον δεύτερο!

Άρα, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, οι πολίτες της Αττικής είναι… κατενθουσιασμένοι με τα νέα σκληρά μέτρα περιορισμού των ελευθεριών τους και με το ολοκληρωτικό lockdown στην οικονομία! Ναι, τόσο καλά!

(ΥΓ): Αν ο τελευταίος δημοσκόπος δεν κρεμαστεί στην πλατεία Συντάγματος με τα άντερα του τελευταίου δημοσιογράφου, δεν πρόκειται να δει προκοπή ετούτος ο τόπος!

 https://ethnikismos.net/2021/02/11/%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-lockdown-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bc-2/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .