Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Στο στόχαστρο ο Γιαννάκος μετά τις δηλώσεις του για τη νοσηλεύτρια που έμεινε παράλυτη --Η αλήθεια δικάζεται!

Στο στόχαστρο ο Γιαννάκος μετά τις δηλώσεις του για τη νοσηλεύτρια που έμεινε παράλυτη

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχ. Γιαννάκου, με τις οποίες συνέδεσε το εμβόλιο που έκανε 40χρονη νοσηλεύτρια  με την παράλυση  που υπέστη αμέσως μετά, τον φέρνουν στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον κ. Γιαννάκο, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση της 40χρονης νοσηλεύτριας στην περίπτωση της οποίας, μετά και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννάκο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Συγκεκριμένα  ο κ. Γιαννάκος ανέφερε πως η 40χρονη, που είναι πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, παρέλυσε και το γεγονός αυτό ήταν παρενέργεια του εμβολίου, τονίζοντας: «Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

 https://www.zougla.gr/greece/article/stoxos-o-gianakos-meta-tis-dilosis-tou-gia-ti-nosileftria-pou-emine-paraliti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .