Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Να σου πω τι δεν μ’ αρέσει στην ιστορία με τις επώνυμες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Οι κυρίες- θύματα που αποφασίζουν να μιλήσουν- και πολύ καλώς πράττουν- επιλέγουν εκπομπές και πολύ ανάλαφρες. Κοινοτυπία να πεις ότι ένα τέτοιο ζήτημα είναι σοβαρό και της πέφτει βαρύ να το κουβαλάει η κοινωνία. Ε, δεν κάθεται καλά το πράμα αν το σηκώνουν παρουσιαστές εκπομπών μια ζωή στις σαχλαμαρίτσες και τα θεματάκια στα ρηχά νερά.

Άντρες πετυχημένοι και προβεβλημένοι από χαζοεκπομπές, αλλά στην απόλυτα λάιτ μηντιακή εκδοχή τους, όχι στην αληθινή καλλιτεχνική τους δράση, κατέληξαν να γίνονται κατηγορούμενοι στην… έδρα τους. Στις εκπομπές εκείνες που φώτιζαν την προσωπική τους ζωή, που τους υπηρετούσαν κουτσομπολίστικά, όμως χαϊδεύοντας τους. Και σήμερα το ίδιο γήπεδο, δηλαδή από τις ίδιες εκπομπές, τα εν λόγω πηδηκτρόνια διασύρονται πανελληνίως.

Λέω, λοιπόν, ότι δεν μ’ αρέσει να διαχειρίζονται τηλεοπτικά κάποιοι άσχετοι και γλυκανάλατοι παρουσιαστές το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της αρσενικής ντροπής, να απειλούν, να εκβιάζουν, να απαιτούν σεξ από γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε κατάσταση εξάρτησης. Να μην παραγνωρίζω την πραγματικότητα, όμως. Δηλαδή;

Υπάρχουν σοβαρές εκπομπές στα κανάλια και δεν το ξέρω; Δεν υπάρχουν. Να, γιατί τη δουλειά ανέλαβαν εργολαβικά οι δευτεράτζες της ντόπιας τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .