Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

Πιπεράτα μυστικά που οι όμορφες ξέρουν να κρύβουν καλά!

Πιπεράτα μυστικά που οι όμορφες ξέρουν να κρύβουν καλά!

Η ομορφιά δεν είναι το παν ενώ όπως έχουμε κατά καιρούς εξηγήσει είναι υποκειμενική. Κι όμως υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που αντικειμενικά κάνουν μια γυναίκα να δείχνει και να είναι καλλονή. Και μπορεί να ζηλεύεις και να θεωρείς πως έχει λύσει όλα τα προβλήματα και τις ανασφάλειές της, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.


Στην πραγματικότητα τα όμορφα κορίτσια έχουν περισσότερους μπελάδες απ΄όσους μπορείς να φανταστείς. 


1. Σε θέλουν για την ομορφιά σου και μόνο; Η διαπίστωση πονάει 

Οι όμορφες γυναίκες πάντα έχουν αμφιβολίες για τις σχέσεις τους και για τον πραγματικό λόγο που κάποιος θέλει να είναι μαζί τους. Δε μπορούν να γνωρίζουν - τουλάχιστον για ένα διάστημα - αν κάποιος έχει εντυπωσιαστεί καθαρά και μόνο από την εξωτερική εμφάνιση κι αν μέσα σε όλο το πλάνο υπάρχει κάπου και το κομμάτι της προσωπικότητάς τους. 

2. Η ανασφάλεια είναι γυναικείο χαρακτηριστικό. Δεν κάνει διακρίσεις 

Ακόμη και τα διάσημα μοντέλα έχουν ανασφάλειες, όπως κι εσύ κι όπως κάθε γυναίκα! Είναι δύσκολο να το διακρίνεις αυτό πίσω από τα φλας της δημοσιότητας κι όλο το στας της πασαρέλας αλλά είναι μια μεγάλη αλήθεια. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εύχεται να είχε κάτι διαφορετικό. 

3. Είναι δύσκολο να κάνεις φίλες. Σε βλέπουν ανταγωνιστικά 

Όσο πιο όμορφη μια γυναίκα, τόσο πιο δύσκολο να κάνει φίλες κι αυτό γιατί αυτομάτως γίνεται αυτή που μπορεί να τους κλέψει τα πρωτεία ή ακόμη και τον άντρα.

4. Ωρες μπροστά στον καθρέπτη 

Ακόμη κι αν μια γυναίκα γεννιέται όμορφη, χρειάζεται περιποίηση, μακιγιάζ και "φτιασίδια". Μη νομίζεις πως μια καλλονή ξοδεύει λιγότερ χρόνο μπροστά στον καθρέπτη σε σχέση με εσένα. Ίσως να είναι και περισσότερος... 

5. Η απιστία δεν κάνει διακρίσεις 

Έχεις βρεθεί απατημένη και το έριξες στην εμφάνισή σου; Λάθος! Ποιός σου είπε πως οι καλλονές δεν τρώνε κέρατο; Η απιστία δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, βάλε το καλά στο νου σου.

6. Τίποτα δε χαρίζεται 

Σίγουρα η ομορφιά και η ελκυστικότητα ίσως να έχει γλιτώσει κάποιες γυναίκες από την αναμονή στην ουρά σε ταμεία και τράπεζες αλλά μέχρι εκεί. Όταν μιλάμε για ζητήματα δουλειάς, τίποτα δε χαρίζεται.

7. Η ομορφιά δεν είναι το παν 

Το συμπέρασμα είναι ένα: Η ομορφιά δεν είναι το παν. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή όπως η οικογένεια, η φιλία, ακόμη και η σταδιοδρομία. Αλλωστε, όπως τονίσαμε κι από την αρχή του άρθρου η ομορφιά είναι υποκειμενική. Οπότε σταμάτα να ζηλεύεις τις "όμορφες" γιατί κάθε γυναίκα είναι απλά μια καλλονή. 


womenonly.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .