Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Οι παράξενες εξηγήσεις του Μαρκουλάκη

Ερωτηματικα

Αποκάλυψε ότι υπήρξε μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς αλλά του ζητήθηκε να μην παρέμβει


«Δεν θέλω να καλύψω ούτε τον εαυτό μου ούτε κανέναν. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προσθέτοντας, πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις» είπε, λέγοντας ότι το θέατρο δεν είχε τα εργαλεία για να καταγγείλει τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «οι σεξουαλικές συμπεριφορές γίνονται εν κρυπτώ» και, ερωτηθείς για την περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού που καταγγέλλεται για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, σημείωσε ότι είναι στενός φίλους με τουλάχιστον δύο από τους καταγγελλόμενους, ωστόσο ποτέ μπροστά του δεν συνέβη καμία κακοποιητική συμπεριφορά. «Με κανέναν δεν κάναμε παρέα» υπογράμμισε.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε κακοποιητική συμπεριφορά σκηνοθέτη σε φίλο του, στην οποία υπήρξε μάρτυρας, αλλά ο φίλος του, του ζήτησε να μην παρέμβει -ξεκαθαρίζοντας ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει να κάνει με σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε ακόμη ότι δέχεται επιθέσεις εδώ και πολλά χρόνια και σχεδόν δάκρυσε, όταν αναφέρθηκε σε περιπτώσεις ανθρώπων που, μέσα από τα social media, του εύχονταν «να πάθει τον καρκίνο».

Να σημειώσουμε ότι, όπως δημοσίευσε και το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ, όσοι παρακολουθούν την υπόθεση της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη εν μέσω φημών για σεξουαλική κακοποίηση στην οποία εμπλέκονται πολύ νεαρά άτομα, θυμούνται και μια παλιότερη υπόθεση από το 2002, όταν “άγνωστος” είχε μαχαιρώσει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Τότε ο γνωστός σκηνοθέτης είχε μαχαιρωθεί πισώπλατα μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από άγνωστο, όπως είχε δηλωθεί επισήμως.

Σύμφωνα τότε με το αστυνομικό δελτίο, ο “άγνωστος” εισέβαλλε στο σπίτι του σκηνοθέτη με ένα μαχαίρι και τραυμάτισε βαριά τον σκηνοθέτη με μαχαιριές στην πλάτη από τις οποίες κινδύνευσε να χάσει τον πνεύμονά του.

Βαριά τραυματισμένος και έχοντας χάσει πολύ αίμα ο Λιγνάδης καταφέρνει να φτάσει από το διαμέρισμά του στο πεζοδρόμιο της οδού Ιθάκης όπου τον βλέπουν οι θαμώνες ενός καφενείου και καταφεύγει εκεί μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο πλευρό του είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ κάνουν έκκληση για αίμα σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Μεταφέρεται στην εντατική και χειρουργείται, ενώ για το επίμαχο επεισόδιο γίνονται ανακρίσεις, λαμβάνονται καταθέσεις και η υπόθεση μπαίνει τελικά στο συρτάρι. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η υπόθεση λύθηκε εξωδικαστικά και μετά πό πιέσεις ανθρώπων στην τότε κυβέρνηση, που είχαν στενή φιλία μαζί του.

 

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/oi-paraxenes-exigiseis-toy-markoylaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .